SRBIN BLISTAO U POBEDI PAOK-A: Živkovića porede sa Mesijem

V. N.

06. 11. 2020. u 21:31

ZALAMANjE na levu stranu, šut i gol. Ne jednom već dva puta, čime je PAOK pogurao ka neverovatnom preokretu u meču trećeg kola Lige Evrope protiv PSV - 4:1.

СРБИН БЛИСТАО У ПОБЕДИ ПАОК-А: Живковића пореде са Месијем

FOTO: AP

Briljantna partija Andrije Živkovića (24) je podigla crno-beli deo Soluna na noge, hvalospevi grčkih medija se nižu, poređenja idu čak i do Lionela Mesija, a pokazatelj odličnog izdanja Srbina je činjenica da ga je UEFA svrstala među četiri kandidata za najboljeg igrača treće runde.

- Volim da ulazim u sredinu i tako dajem golove, volim! Sjajna noć za mene, generalno dobra utakmica za ceo tim u drugom poluvremenu. Velika pobeda - rekao je Andrija, koga je UEFA izabrala u tim trećeg kola.

Utakmica protiv slavnog holandskog kluba je još jednom pokazala koliko je dobar potez Živković učinio ovog leta kada je odlučio da napusti Benfiku i potpiše za PAOK.

Zvuči neverovatno, ali Živković je tokom četiri godine provedene u Lisabonu postigao četiri gola za "orlove", a isti učinak već sada ima u PAOK posle samo 12 utakmica. Uz sve to, Živković je u septembru uspeo da se "osveti" dojučerašnjem klubu postigavši gol za prolaz u duelu sa Benfikom.

Zapratite Novosti sport na Fejsbuku

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna