IVICA KRALJ NAPUSTIO MAČVU: Nisu samo loši rezultati, odrazilo se i na moje zdravlje

Novosti online

05. 11. 2020. u 18:28

POSLE skoro šest godina, Ivica Kralj odlučio je da je vreme da ode iz Mačve i podneo je ostavku na mesto predsednika kluba.

ИВИЦА КРАЉ НАПУСТИО МАЧВУ: Нису само лоши резултати, одразило се и на моје здравље

Foto: Tanjug

Nekadašnji golman Partizana je u januaru 2015. na toj funckiji nasledio Milovana Stepandića, a Mačva se tada borila za opstanak u Prvoj ligi Srbije.

U međuvremenu je klub stabilizovan, ušao je u Superligu Srbije čiji je deo već četiri sezone. 

Doduše, teško da će to biti i sledeće jer su Šapčani trenutno na poslednjem mestu sa svega pet osvojenih bodova, a Kralj tvrdi da nisu samo loši rezultati razlog odlaska.

 - Posle više od pet godina vođenja kluba podnosim ostavku na mesto predsednika. Ponosno mogu da kažem da smo ispisali najlepšu istoriju Mačve. Posle 65 godina plasirali smo se u Superligu Srbije, ušli u polufinale Kupa Srbije, omasovili i organizovali Omladinsku školu. O infrastrukturi je suvišno pričati. Da bi se došlo do ovakvih rezultata potrebno je svakodnevno dosta rada i energije, što se odrazilo i na moje zdravstveno stanje - pojasnio je Ivica Kralj. - Zahvaljujem se saradnicima, predsedniku Skupštine grada Šapca, Nemanji Pajiću, koji je uvek imao razumevanja i bio uz klub. Naravno, veliko hvala navijačima Mačve i svim Šapčanima na podršci, a klubu želim puno uspeha i dobrih rezultata u budućnosti.

Pratite "Novosti sport" na Fejsbuku 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)