USPEŠNA AKCIJA PARTIZANA-ASANO: Ponosan sam, osećam podršku navijača! Smiljanić: Znamo šta znači sveti dres...

N. Iljukić

09. 09. 2020. u 17:14

IAKO zbog pandemije KOVID-19 nije moguće prisustvo publike na utakmicama Superlige Srbije ,prvotimci Partizana Milan Lola Smiljanić,Saša Zdjelar,Takuma Asano,Lazar Marković i kapiten Vladimir Stojković uručili su sezonske karte za Jug navijačima sa Južne tribine!

УСПЕШНА АКЦИЈА ПАРТИЗАНА-АСАНО: Поносан сам, осећам подршку навијача! Смиљанић: Знамо шта значи свети дрес...

FOTO: FK Partizan

Uz navijačke pesme i pravu energiju momci su kao i uvek dobili veliku podršku za nastavak sezone i borbu kako u nacionalnom prvenstvu,tako i u Ligi Evrope!

Nakon akcije Takumo Asano bio je zadovoljan saradnjom sa navijačima, a posebno mu prija bezrezervna podrška koju dobija od "Grobara". 

FOTO: FK Partizan

"Čast mi je što sam danas ovde i što kao stranac osećam koliko podrsku imaju svi igrači Partizana.Svima je žao što nema publike na stadionu,jer kad zagrmi 20 000 navijača onda ne postoji sila koja nas može zaustaviti.Zato mi je drago što sam danas sa saigračima  našim navijačima podelio sezonske karte za južnu tribinu,jer i na ovaj način osećamo njihovo prisustvo svaki put!-kaže Takuma Asano", rekao je Partizanov japanac tom prilikom.

FOTO: FK Partizan

Oduševljenje nije krio ni Milan Smiljanić. 

-Svi znamo šta znači sveti dres i grb za koji se borimo! Iako fizički tokom utakmice nisu sa nama,ovo je simbolika  kroz koju  pokazujemo naše jedinstvo i njihovo prisustvo i podrsku u svakom trenutku-nadovezao se Milan Lola Smiljanić.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

NEVALJALA SIRA! Ćerka Luisa Enrikea prešla sa jednog na drugog reprezentativca Španije