SRBIN “BRILJIRAO” NA ISLANDU: Poništen gol, dva penala i dva crvena u čudnoj pobedi Engleza

Novosti online

05. 09. 2020. u 20:15

ENGLEZI su pobedili na Islandu, njima je to važno, ali će se o suđenju Srđana Jovanovića, govoriti mnogo u Evropi ovih dana.

СРБИН “БРИЉИРАО” НА ИСЛАНДУ: Поништен гол, два пенала и два црвена  у чудној победи Енглеза

Foto AP

Ekipa Gereta Sautgejta je do trijumfa došli golom iz penala u 90. minutu, a Islanđani su samo dva minuta kasnije imali identičnu priliku za gol, ali nisu je iskoristili.

Srpski arbitar je najpre dodelio najstrožu kaznu Englezima zbog igranja rukom Ingasona, ujedno mu dodelivši drugi žuti karton. Strelac gola za "gordi albion" je bio Rahim Sterling.

Samo dva minuta kasnije je na drugoj strani Jovanović pokazao na "belu tačku". Duga lopta u kazneni prostor i Gomez je napravio prekršaj. Loptu je namestio Bjarnason, ali je prebacio preko prečke i bodovi će ipak otići u Englesku.

Prethodno je Jovanović takođe bio u centru pažnje. Najpre u šestom minutu kada je poništio gol Harija Kejna. A onda je još jednom "iznervirao" Engleze, jer je u 70. minutu isključio Kajla Vokera.

Engleska je na kraju ipak došla do tri boda i može se reći da je to zasluženo.

Fudbaleri Crne Gore pobedili su danas u gostima Kipar sa 2:0, u utakmici prvog kola C divizije Lige nacija. Oba pogotka postigao je Stevan Jovetić, u 60. i 73. minutu.

U Ligi C odigrana su još dva meča u terminu od 18.00 - Luksemburg je u gostima pobedio Azerbejdžan sa 2:1, dok je Gruzija takođe u gostima slavila protiv Estonije sa 1:0.

Ranije danas u Ligi C, Severna Makedonija je pobedila Jermeniju sa 2:1, dok je u Ligi D Gibraltar bio bolji od San Marina sa 1:0.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (4)

VUČIĆ RASTURIO LAŽI LAŽNE DRŽAVE U NJUJORKU: Istina o Kosovu i Metohiji odzvanjala salom - Priština stvara nepodnošljive uslove za život Srba