FUDBALSKA reprezentacija Srbije poražena je od Rusije u 1. kolu Lige nacija u okviru grupe B. Domaćin je slavio (3:1) golovima Džijube i Karajeva, jedini gol za Srbiju postigao je Aleksandar Mitrović

Luka

03.09.2020. 22:44

Vračanje lopte u nazad do iznemoglosti,bez ideje kako ubaciti u napad. Pavlović na lijevom brku spor,a stopanje lopte i proigravanje muka Božja. Desno krilo se stalno otvaralo u prvom poluvremenu,a nitko da ga proigra i doda mu loptu.

Krle

03.09.2020. 22:45

Prolaze dani, godine, decenije... a srpski fudbal tapka u jednom te istom mestu. Reprezentacija koja ne ume ljudski prebaciti loptu u polje protivnika ne bi uopste trebala da igra ovu igru.

Goran

03.09.2020. 22:48

Ovo je užas. Dokle više mi igramo kukavički fudbal.? Dokle? Obrana kriminal onaj Maksimović je užas, vezni red spor bez ideje. Napad nema agresivnosti. Kriminal jednom rečju.

Pera

03.09.2020. 22:49

Srbija je pomalo i nesretno izgubila. Po igri je zaslužila barem nerešeni rezultat ali katastrofalne greške pojedinaca su presudile. Mislim da je umesto reprezentacije Srbije igrala Zvezda da bi pobedila ovu ispodprosečnu reprezentaciju Rusije. Ne podcenjujem nikoga ali Rusi nisu ništa posebno pokazali. Mislim da u revanšu moraju dobiti barem tuce!

Mio

03.09.2020. 22:56

Loše da nemože lošije,nije ni čudno,savez nikakav ,postave trenera nikakvog a igrači igraju neznaju ni oni za koga a i ja sam nenormalan što to sve pratim, prestajem

Delija iz Valjeva

04.09.2020. 00:26

Kompletan savez i reprezentacija grobarski.Dokle bre više.Selektor koji veze nema,ne pozove ni jednog Zvezdinog igrača.Pa Katai bi im pravio malu decu da je igrao,Tadić ni jedan jedini prodor ni centaršut na celoj utakmici.Golman čista nula,odbrana šuplja.Nema od naše reprezentacije ništa,komplet ceo savez rasformirati i sve igrače i krenuti od nule!!!!!

Pera

04.09.2020. 07:34

Unistavanje srpskog fudbala je deo unistenja srba u raspadu jugoslavije koje predvode broz titovi odabranici za to veciti dzaic bjekovic zecevic ćurković...veciti komandanti fudbala kao sto je broz tito bio dozivotni prrdsednik a njegov naslednik po jevrejskoj sifri tito posle tita otkriva jevreina iz madjarske sorosa kao tita2 kii i danas komanduje pa i srpskim fudbalom preko staraca iz te zone.

ILIJA

04.09.2020. 13:37

Nije istina da smo morali izgubiti,ali bar nereseno,no nije cudo igali smo sa dva igraca manje, evo kako, Gudelj stalna rezerva u Sevilji, i nema taj kvalitet,drugi je Milinkovic Savic, samozvani Igrac koga svi traze a niko ga nece,jucer je pokazao koliko zna,e onda Peh,u obrani,Sistem ige nije na nivou,strucnost i to je to.