NEMANJA MATIĆ U RODNOM VRELU: “Orlovi”, definitivno zbogom! (FOTO)

B. PUZOVIĆ

29. 08. 2020. u 14:08

MOJA odluka da napustim fudbalsku reprezentaciju Srbije je definitivna. O tome, neki drugi put, a sada želim da se isključivo bavim Sportskim igrama mladih.

НЕМАЊА МАТИЋ У РОДНОМ ВРЕЛУ: “Орлови”, дефинитивно збогом! (ФОТО)

Foto: B.Puzović

Ovo je danas izjavio vezista Mančester Junajteda Nemanja Matić, koji je u svom rodnom Vrelu kod Uba prisustvovao Sportskim igrama mladih, čiji je ambasador u svetu. U ovoj manifestaciji, koja se tradicionalno održava na području nekadašnje Jugoslavije, učestvovalo je više od 1,7 miliona mladih, a u Vrelu je u subotu održano finale fudbalskog turnira.

- Nisam se čuo sa predsednikom Fudbalskog saveza Srbije Kokezom – otkrio je Nemanja Matić. - Razgovarao sam samo sa selektorom Ljubišom Tumbakovićem i sportskim direktorom reprezentacije Vladimirom Matijaševićem.

Foto: B.Puzović

 

Matić je, kao i svakog leta, deo odmora proveo u rodnom tamnavskom selu Vrelu sa porodicom. Dok je boravio u Ubu, Nemanja Matić učestvovao je, kao akter, u snimanju jedne scene rimejka popularne tv serije “Kamiondžije”, upravo u srcu Tamnave, uz glumačke asove, Nenada Jezdića i Tihomira Stanića.

Foto: B.Puzović

 

- Dođem u Vrelo barem jednom godišnje – kaže fudbalski as. - U vreme kada sam fudbalski stasavao , deca nisu imala ni izdaleka uslove kao danas, igrali smo na lošim terenima. Bitno je da deca imaju uslove, da iskažu svoj talenat. Bitno je i da se druže, a to je jedan od ciljeva koje propagiraju Sportske igre mladih.

Foto: B.Puzović

 

SIN

- Moj sin igrao je u timu koji se takmičio u finalu Sportskih igara mladih u Vrelu. Voli i igra fudbal, ne znam da li će nadmašiti karijeru koju sam ja postigao. Cilj mi je da bude dobar čovek, a ostalo je manje bitno. Evo, upravo je njegov tim izjednačio. Da nije, nameravao sam da ga izgrdim – rekao je, kroz smeh, Nemanja Matić.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

TREBALE MU PARE ZA TIKET, PA UZEO ŽENINU KARTICU: Došla je sa posla umorna i odmah legla da spava, to mi je bila idealna šansa (VIDEO)