KIŠA JE SAMO ROMINJALA, A ONDA GA JE UDARIO GROM: Najbolji drug se moli da trener iz Jagodine preživi

Novosti online

20. 08. 2020. u 22:45

SAMO 15 do 20 dana, pre nego što ga je udario grom, Stefan Pavlović (29), trener FK Jagodina, proglašen je za najboljeg igrača na jagodinskom turniru u fudbalu, koji je održan u jagodinskom selu Glavinci.

KИША ЈЕ САМО РОМИЊАЛА, А ОНДА ГА ЈЕ УДАРИО ГРОМ: Најбољи друг се моли да тренер из Јагодине преживи

Privatna arhiva

Trener je postao pre oko godinu dana, i ovaj poziv je voleo najviše. Oni koji ga poznaju, znaju da na njega uvek mogu da se oslone, i da se takav momak retko sreće.

Ovako za Telegraf.rs govori jedan od Stefanovih najboljih drugova, koji se, dok on leži na Vojnomedicinskoj akademiji (VMA) u Beogradu, moli za njega.

- Njegova ekipa je osvojila turnir i proglašen je za najboljeg igrača tog turnira. Uglavnom su igrale jagodinske ekipe. Za taj turnir nije mogao da se prijavi ko hoće, dobijali su pozivnice klubovi iz Jagodine koji igraju veliki fudbal. Mislim da je bilo oko 15 ekipa - počinje priču za Telegraf.rs jedan od Stefanovih najboljih drugova.

Sagovornik beogradskog portala sa Stefanom se zna od 10. godine. Upoznali su se, a gde drugo, nego na fudbalu.

- Svi smo kao klinci tad krenuli da treniramo fudbal za FK Jagodina. Više nego reči hvale imam za njega, i ja, a i svako ko ga zna. Takav dečko se retko viđa. Što bi se reklo, da ga svako poželi za prijatelja i druga - priča Stefanov drug.

- Jako dobar momak. Miran i lepo vaspitan. Nikad ne psuje. Uvek je odmeren, razmisli prvo šta će da kaže pre nego što izgovori. U svakom trenutku možeš da se osloniš na njega, šta god da ti treba.

Stefan nije oženjen, ali ima devojku. Fudbal voli najviše, kao i rad sa decom, ali i da putuje.

- Trener je postao pre nešto više od godinu dana. Voli da radi sa decom jer dosta zna o fudbalu i dosta toga može da im prenese. Pored fudbala, voleo je da putuje. Išli smo smo na par dana zajedno na Zlatibor, lepa uspomena... Voli da izlazi sa društvom. Ali, pre svega voli fudbal.

Stefanov drug iz detinjstva kaže i da u utorak, kada je Stefana udario grom, u Jagodini nije bilo nevremena.

- Samo je neka slaba kiša rominjala, koliko se sećam. Ostaje nam samo da se molimo za njega.

Sve se, da podsetimo, izdešavalo oko 18.40 sati, na terenu FK Jagodina dok je radio sa decom. Kada je oko 19 sati dovezen u bolnicu u Jagodini bio je klinički mrtav. Stefan se od srede nalazi na VMA, gde je prebačen iz Opšte bolnice u Jagodini. Kako nezvanično "Telegraf", u veoma je teškom stanju. Ono što uliva nadu, jeste da su mu srčana radnja i disanje dobro. Lekari očekuju da odreaguje na terapiju.

(Telegraf.rs)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (2)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!