CRVENA zvezda se nalazi u velikom problemu, nema novca za dovođenje novih pojačanja.

Komentari (9)

vojislav ilic

24.07.2020. 11:06

Stigli na naplatu svi transver promasaji iz prethodnih perioda. Najgore je to sto u CZ nisu svesni toga pa i dalje hoce tim putem, a u svemu tome Stankovic ce biti zrtva, ali ako on to prihavata onda nema tu sta da se komentarise.

DusanVuc

24.07.2020. 13:15

@vojislav ilic - Govorio sam o Zvezdinoj propasti ,još kad je došao Milojević, jer sam uvidio da je uspješnost u vođenju tima imao da ima na raspolaganju što veće broju igrača, tako da je imao dvije postave igrača, pa i više. Uprava na čelu Terzić i (najveći Zvezdin promašaj) Mrkela je ,nestruno, Milojeviću udovoljavala, pa sad propast, nemogu se riješiti ovih fudbalera koji ništa neznaju o fudbalu, a primali su i primaju velike noce. Tu je propast Zvezda.

Vajo

24.07.2020. 21:33

@Docaa - Baš fina ova Zvezdina "propast", tri titule sa 70 bodova više od Partizana, zatim tri puta u ligi šampiona , pa beg iz bankrota vraćeni dugovi... Malo li je!? Veze ti nemaš sa ovim, i bolje gledaj tvoje crno-belo dvorište.

vlada

24.07.2020. 23:16

Ušli dva puta u L.Š. i uzimali bodove, prodali Radonjića, sve u svemu stigao vagon para! Nema za pojačanja!?!? Dajte dogovor, pola da se krade a pola ulaže a ne 95-5 % ! Hvala!

ilija

25.07.2020. 17:33

Moja Zvezda.Na cega je spala,zato mislim da je bolje da se u Srbiji pronadzu talenti,koje bi se u Zvezdi usavrsili i postali Igraci Evropskog formata. Ovo sa Dragovicem, ili ovim Nigerijancem u nikom slucaju takvih Uhljeba ima u Zvezdi i njih se pod hitno resit.Terzic i Mrkela kad vec prodaju Igrace onda daj Bre za neku Cenu,kad sam procitao za koji Sitnis je prodat Marko Marin to je smesno i to u S. Arabiju,gde novac ne igra ulogu ko kod nas.Zato Ceni sebe i drugi ce da te Cene.

Pera

27.07.2020. 17:57

Deki kada je dolazio u Zvezdu sa sobom je poveo još par "stručnjaka" talijana koji zadovoljno trljaju ruke jer se dobro uhlebili u Zvezdi. Sada Zvezda ima veoma mnogo igrača na platnom spisku a sve su to uglavnom prosečni igrači. Tvrdim da se isti kvalitet može da nađe i u Srbiji za daleko manje novaca nego što su plaćeni /i plaćaju se/ ovi osrednji fudbaleri koji zapravo tavore i mole boga da im prođe vreme. Za kvalitet takmičenja u ligi prvaka potrebni su igrači koji se prodaju za 8-10 miliona evra pa naviše.