MURINJO BESAN ZBOG SITIJA: Odluka CAS je sramotna i katastrofalna

Beta

14. 07. 2020. u 16:11

TRENER fudbalera Totenhema Žoze Murinjo rekao je danas da je odluka o ukidanju suspenzije Mančester sitiju sramna i katastrofalna.

МУРИЊО БЕСАН ЗБОГ СИТИЈА: Одлука ЦАС је срамотна и катастрофална

Žoze Murinjo Foto AP

"Ako Mančester siti nije kriv, onda je sramota kazniti ga sa nekim milionom. Ako nisi kriv, onda nisi ni kažnjen. Sa druge strane, ako si kriv trebalo bi da te suspenduju. U svakom slučaju, ovo je katastrofa", rekao je Murinjo, preneo je Skaj.

Sud za sportsku arbitražu (CAS) u Lozani juče je uvažio žalbu Mančester sitija na suspenziju od dve godine iz evropskih takmičenja. Uefa je u februaru suspendovala Siti zbog ozbiljnog kršenja pravila finansijskog fer pleja između 2012. i 2016. godine. Siti se žalio, a CAS je usvojio žalbu navodeći da je odluka Uefa bila "neosnovana i zastarela".

Takođe, novčana kazna je sa 30 miliona evra, smanjena na 10.

"Ne kažem da je Mančester siti kriv. Kažem ako nisi kriv, onda ne plaćaš. Čak ni funtu. Znam da je njima lako sa novcem, ali ipak. Ako si kriv onda bi trebalo da budeš suspendovan iz takmičenja. Ne znam da li su krivi ili nisu. Ja kritikujem odluku", naveo je Murinjo.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

GRCI, BIVŠA BRAĆO, OVO VAM NEĆEMO OPROSTITI: Nemanja Matić, besan zbog Kosova, poslao brutalnu poruku lažnim prijateljima