MRKELA NE BI MNOGO MENjAO: Da se sada završi prelazni rok ja bih bio zadovoljan

Novosti online

11. 07. 2020. u 11:30

МРКЕЛА НЕ БИ МНОГО МЕЊАО: Да се сада заврши прелазни рок ја бих био задовољан

Mitar Mrkela foto: FK Crvena zvezda

Sportski direktor fudbalskog kluba Crvena zvezda Mitar Mrkela rekao je danas da je primarni cilj crveno-belih u narednoj sezoni osvajanje titule šampiona i dodao da je zadovoljan trenutnim igračkim kadrom.

- Prvenstveno je cilj titula prvaka Srbije, potom želimo da se dobro predstavimo u Evropi i da igramo grupnu fazu evropskih takmičenja. Naravno imamo ambicije i u kupu, tako da od ovih priprema očekujem da odradimo sve ono što je trener Stanković zamislio i da sve to prikažemo u prvenstvu - rekao je Mrkela za Zvezda TV.

Fudbaleri Crvene zvezde počeli su danas u Beogradu pripreme za predstojeću sezonu. Crveno-beli će se sutra preseliti na Divčibare gde će ostati dve nedelje.

Pripreme, zbog situacije sa korona virusom, počinju kasnije od uobičajenog, a Mrkela je naveo da veruje da će igrači ući spremni u prvenstvene duele.

- Dugačka pauza je bila i tokom samog prvenstva kada je prekinuto u martu. Ta dvomesečna pauza je sigurno ostavila traga. Mi smo pokušali da, u onom periodu posle te pauze, već mislimo i na ove pripreme. Dosta toga je odrađeno što je bilo zacrtano. Verujem da su igrači relativno spremni i da će u naredne tri nedelje do početka prvenstva imati mogućnost da dorade stvari koje se od njih očekuju i da potpuno spremni uđu u prvenstvo - rekao je on.

Mrkela je istakao da je zadovoljan do sada urađenim u prelaznim rokom.

- Ja sam, pre svega, zadovoljan igračkim kadrom koji već imamo. Ti fudbaleri su nam doneli titulu prvaka kao i Ligu šampiona. Svakakao da smo sa Spiridonovićem i Kataijem jači i da se sada završi prelazni rok, bio bih zadovoljan - rekao je Mrkela.

On je dodao da će prelazni rok biti duži nego inače i da će sve biti usporenije.

- Što se tiče odlazaka, ali i dolazaka, biće sve usporenije nego što smo navikli ranijih godina zbog cele ove situacije. Pratićemo sve i reagovaćemo u skladu sa tim - naveo je Mrkela.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (1)

Marko

14.07.2020. 17:17

Ovaj čovek loše radi. Velike pare su bačene na strance zadnjih sezona koji ništa nisu uradili, sve sami promašaji. Kada ne radiš dobro svoj posao ozbiljne "firme" te zamene.