BEN NE ZABORAVLJA ZVEZDU: Proslave titula sa crveno-belima pamtiću do kraja života

Tanjug

13. 05. 2024. u 14:10

NEKADAŠNjI fudbaler Crvene zvezde El Fardu Ben izjavio je ovog ponedeljka da će proslave titula sa crveno-belima pamtiti do kraja života.

БЕН НЕ ЗАБОРАВЉА ЗВЕЗДУ: Прославе титула са црвено-белима памтићу до краја живота

FOTO: M. Vukadinović

Klub iz Ljutice Bogdana će 25. maja na meču poslednjeg, 37. kola Superlige Srbije protiv Čukaričkog organizovati proslavu šampionske titule. Aktuelni šampion još ranije obezbedio 35. titulu u istoriji kluba.

Ben je sa Crvenom zvezdom osvojio šest titula u Superligi Srbije.

- Biti stranac sa najviše titula u Zvezdi je za mene ogromna stvar. Ponosan sam na sebe i tu činjenicu, jer sam svestan koliko je Zvezda veliki klub. Često razmišljam o vremenu provedenom u Zvezdi i zaista sam ponosan na taj deo svoje karijere. Mnogo mi znači što sam imao priliku da budem deo crveno-bele porodice - rekao je Ben, prenosi zvanični sajt kluba.

Fudbaler sa Komorskih Ostrva je istakao da mu je prva osvojena titula sa crveno-belima ujedno i najdraža.

- Sećam se prve proslave titule, koja mi je ostala u glavi kao najdraža. Tek sam stigao u klub, nisam znao šta me očekuje na toj proslavi i kakva će atmosfera da bude, ali je zaista bilo neverovatno. Pamtiću je do kraja života. Sećam se da smo bili na ulici sa navijačima, družili se, pričali, slavili. Neverovatan osećaj.

On je poručio da se nada da će tim iz Beograda da nastavi sa osvajanjem trofeja.

- Osvojiti sedam titula u nizu je nešto neverovatno. Zvezda nastavlja da piše istoriju i po tome se vidi koliko je veliki klub u pitanju. Zvezdin niz, koji će, verujem, da se nastavi i narednih godina, zauvek će ostati zapisan i svi će ga se sećati. Tu su, naravno, i igrači, eto Rodić ima svih sedam titula na svom kontu. Ja sam ostao na šest osvojenih, ali sam ponosan što sam deo čitavog uspeha. Čestitao bih titulu svima u klubu, ali i zvezdašima. Pozivam navijače da dođu na proslavu titule, jer sam siguran da će biti sjajno - zaključio je Ben.

Podsetimo, krilni napadač je za Zvezdu igrao od 2018. do 2023. godine.

BONUS VIDEO: MUK U HUMSKOJ: Bivši igrač Zvezde u finišu meča srušio Partizan

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

LETOVANJE U HURGADI: Ovo su cene i povoljnosti za tu destinaciju (FOTO)