ON MENJA KLOPA U LIVERPULU? Nedavno sedeo na klupi u Humskoj, a sad...

Filip Milošević

23. 04. 2024. u 21:24

Već duže vreme se u Liverpulu razmatra ko će zameniti Jirgena Klopa na klupi, pošto je bivši trener Borusije Dortmund saopštio čelnicima kluba da napušta ''Redse'' na kraju ove sezone.

ОН МЕЊА КЛОПА У ЛИВЕРПУЛУ? Недавно седео на клупи у Хумској, а сад...

Foto: EPA/PETER POWELL

Prvo se pominjao kao njegov naslednik bivši fudbaler i legenda Liverpula Ćabi Alonso, međutim on je odlučio da ostane veran Leverkuzenu sa kojim je osvojio Bundesligu ove sezone.

Nakon njega, klubu je bio zanimljiv Ruben Amorim, trener Sportinga, međutim sada nisu sigurni da je on ''dorastao'' da vodi klub sa ''Enfilda'', pa je u prvi plan upao Arne Slot.

Arne Slot na stadionu Partizana / FOTO: N. Paraušić

Arne Slot je holandski stručnjak, trenutno je trener Fejenorda kojem je prošle godine doneo titulu šampiona države, a ove sezone nacionalni Kup.

Treba napomenuti da je informaciju ekskluzivno preneo renomirani list ''Telegraf'', a da je istu vest potvrdila i Melisa Redi, novinarka koja je veoma bliska dešavanjima na "Enfildu". 

Pored njega, kandidat za klupu Liverpula je još i Roberto De Zerbi, ali u ovom momentu veće su šanse da od naredne sezone vidimo Slota na klupi ''Redsa''.

Podsetimo, pre dve godine je Slot u Humskoj protiv Partizana vodio Fejenord, kada su gosti slavili sa 5:2 u okviru Lige konferencije.

BONUS VIDEO: Gol koji je Šerif Endijae dao petom na utakmici Crvena zvezda - Radnički Kragujevac

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UČINIĆEMO SVE DA SE KAO ZEMLJA UZDIGNEMO POSLE OVOG UŽASA Vučić položio cveće u školi Vladislav Ribnikar (FOTO)