ŠOK NA BANOVOM BRDU: Kontroverzni fudbaler odlučio da završi karijeru

Novosti online

03. 04. 2024. u 10:50

U poslednja dva duela Čukaričkog smo mogli da vidimo određene korekcije u poslednjoj liniji, koju nije predvodio Ognjen Vranješ, a isti slučaj je i u Novom Sadu.

ШОК НА БАНОВОМ БРДУ: Контроверзни фудбалер одлучио да заврши каријеру

Foto: M.Vukadinović

Pomalo neočekivan razvoj situacije, ako se zna da je nekadašnji reprezentativac Bosne i Hercegovine bio standardan, a pritom nije imao problema sa povredom.

Kako saznaje Meridian sport, Vranješ je doneo odluku pred utakmicu sa Novim Pazarom da prekine da se bavi fudbalom, iako je bio planiran kao starter na tom susretu.

U ovom momentu nije poznato da li je ona i definitivna ili postoji šansa da se predomisli i privede sezonu kraju sa Brđanima, pa potom i zvanično okači kopačke o klin.

U dresu Čukaričkog je odigrao ukupno 17 utakmica, u koji je došao letos kao slobodan igrač, posle razlaza sa turskim Hatajasporom.

Bonus video: Ovo su deca skandirala Bugarima na meču Srbija - Bugarska u Leskovcu

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Novi Samsung Neo QLED televizori pomeraju granice kućne zabave