VREME ZA NAPLATU DUŠEVNOG BOLA! Željko Obradović o meču Partizan - Real Madrid: Moramo da budemo perfektni

N. I.

20. 03. 2024. u 15:52

SAMO Real Madrid i navijači Partizana znaju kako je "kraljevski klub" preko noći prestao da bude kraljevski i kako se prošle godine dočepao Fajnal fora pa i titule prvaka Evrope u Kaunasu. Ako pitate navijače Partizana, vreme je za naplatu "duševnog bola" za tuču koju je izazvao Serhio Ljulj posle druge utakmice plej-ofa u Madridu, kada je Real uveliko bio na kolenima, gubio u seriji 2:0 i samo zbog kazni i povreda Partizanovih najboljih igrače se pridigao i krenuo ka vrhu Evrope.

ВРЕМЕ ЗА НАПЛАТУ ДУШЕВНОГ БОЛА! Жељко Обрадовић о мечу Партизан - Реал Мадрид: Морамо да будемо перфектни

Foto: Profimedia

U sredu uveče taj Real dolazi u goste Partizanu, a trener crno-belih Željko Obradović je na svoj način najavio utakmicu koja dolazi odmah posle trijumfa nad Baskonijom.

- Šta pričati o Realu, prvaci Evrope, tim koji dominira i ove godine u Evroligi, imaju fenomenalan roster, izvanredno su vođeni... Trebalo bi da odigramo perfektnu utakmicu ako mislimo da imamo pozitivan rezultat. Potreban nam je zbog situacije na tabeli i zbog tih želja kojih još imamo. Borićemo se do kraja da ih ostvarimo - rekao je Obradović pred srpskim novinarima.

Real je prvi na tabeli Evrolige sa 24 pobede i šest poraza, dok je Partizan na desetoj poziciji sa 14/16.

- Da ne ponavljam o kvalitetu tog tima na svim pozicijama, imaju i oni neke probleme. Neki njihovi igrači nisu u timu, ali sa tim rosterom, ko god da nije tu, neko će ga nadomestiti. Trebalo bi da vodimo računa o sebi i da se pripremimo, da probamo da igramo slično onome što smo juče radili u velikom delu utakmice -  dodao je trener Partizana.

Crno-beli su u utorak uveče u Beogradu pobedili Baskoniju 87:83 u 30. kolu Evrolige, dok je Real u Berlinu bio bolji od Albe 86:79.

- Igrali smo prilično dobru odbranu. To je bio neki ključ da igramo odbranu na istom nivou i da ne budemo brzopleti u napadu, nego da shvatimo šta su dobra rešenja i šta su najbitnije stvari ako hoćemo da imamo otvorene šuteve protiv Reala -  zaključio je Obradović.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

HITAN PRIJEM: Srđan Đoković primljen u Urgentni centar!