"MOŽDA SE I PREDOMISLI!" Šta u FSS-u kažu o tome što je Svilar rešio da se ne odaziva na Piskijeve pozive da igra za Srbiju

Александар Илић
Aleksandar Ilić

10. 03. 2024. u 21:30

GOLMAN Rome Mile Svilar šokirao je Srbiju odlukom da ne brani za reprezentaciju naše zemlje, a nekoliko dana kasnije oglasio se direktor reprezentacije Stevan Dika Stojanović, koji je za "Sportal" govorio o ovoj temi.

МОЖДА СЕ И ПРЕДОМИСЛИ! Шта у ФСС-у кажу о томе што је Свилар решио да се не одазива на Пискијеве позиве да игра за Србију

FOTO: EPA

Nekadašnji golman Benfike briljira od dolaska u Romu, a s obzirom da je prošao sve mlađe selekcije Belgije, odmah se u javnosti pojavila informacija da je odbio "orlove" da bi mogao da zaigra ponovo za Belgijance.

Direktor reprezentacije prokomtentarisao je njegovu odluku:

- Ono što jedino mogu da vam kažem, jeste da nas je Svilar obavestio da ne želi da se odaziva na pozive za reprezentaciju. Hajde da ne pričamo sve i svašta, on je mlad momak, možda je tako reagovao u afektu. I samim tim - možda i se predomisli. A, da li može da brani za neku drugu reprezentaciju, iskreno, ne želim time da se bavim, prenosi Sportal.

Podsetimo, Svilar je odigrao jednu utakmicu u dresu Srbije. Debitovao je protiv Katara u prijateljskom meču (4:0) 2021. godine i od tada nema nijedan nastup.

Po FIFA pravilima, on može da promeni reprezentaciju, osim ukoliko je za određenu odigrao dve utakmice ili više.

BONUS VIDEO: Geri Lineker: Džud Belingem je pravi vođa, napravio je sjajan potez

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

TITO TRAŽIO BATI DA MU ISPRIČA VIC O NJEMU: Ovaj odgovor je dobio od glumca (VIDEO)