BOLONJA GAZI U SERIJI A: Pala i Atalanta za šestu pobedu u nizu

Часлав Вуковић
Časlav Vuković

03. 03. 2024. u 20:59

FUDBALERI Bolonje gaze u prvenstvu Italije. Oni su 27. kolu Serije A pobedili Atalantu u gostima sa 2:1 i tako nastavili sa odličnim rezultatima.

БОЛОЊА ГАЗИ У СЕРИЈИ А: Пала и Аталанта за шесту победу у низу

FOTO: Tanjug/AP

Bio je ovo šesti vezani trijumf za izabranike Tijaga Mote u šampionatu, a do njega su došli posle velikog preokreta.

"Boginja provincije" stigla je do vođstva u 28. minutu preko Ademole Lukmana. To je ujedno bio rezultat prvog poluvremena.

Činilo se nakon 45 minuta igre da će serija tima sa "Renato Del'Ara" stadiona biti prekinuta, ali gosti koji su odigrali četiri uraganska minuta nisu tako mislili.

Najpre je u 57. minutu Džošua Zirkze sa bele tačke doneo izjednačenje svom timu, da bi u 61. Luis Ferguson pogodio za preokret crveno-plavih.

Do kraja utakmice rezultat se nije menjao, pa je Bolonja nastavila neverovatan niz u kojem je redom pobeđivala Sasuolo (4:2), Leće (4:0), Fiorentinu (2:0), Lacio (2:1), Veronu (2:0) i Atalantu (2:1).

Klub iz Emilio Romanje je četvrti na tabeli sa 51 bodom, ima četiri više od Rome. Ekipa iz Bergama je na šestoj poziciji sa 46.

BONUS VIDEO: EKSPRESAN ODGOVOR ŠAMPIONA: Bukari raspametio "delije" protiv TSC-a

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna prestala da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna "prestala" da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

Rusija ovih dana sa ponosom ističe da na Evropskom prvenstvu u boksu čiji je domaćin Srbija njeni takmičari mogu da nastupaju uz sva državna znamenja, a i pod imenom zemlje iz koje su, kao i da se himna Ruske Federacije intonira kada neko od Rusa dođe do zlatne medalje. Međutim, baš sa tom himnom desio se jedan neočekivani problem. A onda je usledila vrlo emotivna scena...

28. 04. 2024. u 19:44

Komentari (0)

RUSIJA JE ZGROŽENA: Ovo je najnoviji uslov za Ruse da bi učestvovali na Igrama Pariz 2024