MILIONI STIŽU NA RAČUN SRBINA! Dušan Vlahović potpisuje astronomski ugovor sa italijanskim gigantom

Novosti online

28. 02. 2024. u 10:06

Fudbaler Juventusa Dušan Vlahović igra odlično u dresu italijanskog giganta.

МИЛИОНИ СТИЖУ НА РАЧУН СРБИНА! Душан Влаховић потписује астрономски уговор са италијанским гигантом

FOTO: Tanjug/AP

Ruku na srce, reprezentativac Srbije je imao jedan period, od dva meseca, kada nije tresao mrežu i kada je bio na velikom udaru medija na "Apeninima", ali onda je ponovo postao onaj stari i počeo da igra na vrhunskom nivou.

U poslednjoj utakmici protiv Frozinonea imao je učinak od dva gola i jedne asistencija u pobedi "stare dame" rezultatom 3:2 i pokazao da na njega može ozbiljno da se računa.

A kako ga ne bi izgubili, "bjankoneri" su odlučili da mu ponude novi ugovor do 2028. godine i platu od 12 miliona evra po sezoni, kako prenosi italijanska "Gazeta delo sport".

Vlahoviću ističe ugovor 2026. godine, a novi bi trebalo da bude dosta bolji. On je u Juventus stigao 2022. godine iz Fiorentine za 80 miliona evra i od tada je zabeležio 88 nastupa i postigao 38 golova. Ove takmičarske godine se na 25 mečeva 15 puta upisivao u strelce, što je već za jedan pogodak više nego prošle sezone. 

Bonus video: Ovo su deca skandirala Bugarima na meču Srbija - Bugarska u Leskovcu

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

IZGUBIO SAM 400.000 EVRA, DUŽAN SAM JOŠ 80.000: Surova ispovest Aleksandra bivšeg kockara (VIDEO)