PIKSI TRLJA RUKE! Da li su Nemci napravili kardinalnu grešku i vunderkinda Bajerna pustili Srbiji?

Novosti online

26. 02. 2024. u 09:45

Borba za Aleksandra Pavlovića još traje. Srbin rođen u Nemačkoj je na poslednjem okupljanju mlade reprezentacije „elfa“ obukao njihovu opremu, ali dok god ne istrči na teren u dresu A tima – ništa nije gotovo.

ПИКСИ ТРЉА РУКЕ! Да ли су Немци направили кардиналну грешку и вундеркинда Бајерна пустили Србији?

FOTO: FSS

Nemački mediji su juče najavili da selektor „pancera“ Julijan Nagelsman neće pozvati Pavlovića pod zastavu u martovskom terminu, što će verovatno sa oduševljenjem prihvatiti Dragan Stojković Piksi i ljudi iz FSS-a.

Naime, u nemačkom savezu smatraju da je još rano i da bi vezista Bajerna trebalo još da se kali u sastavu mlade selekcije. I to daje nadu Srbiji da borba još nije gotova.

Kako se navodi u tamošnjim medijima, plan fudbalskog saveza Nemačke je da Pavlović prvo stekne iskustvo u mlađim selekcijama i sprema se poziv za selekciju do 21 godine. Selektor Antonio di Salvio pozvaće ga za mečeve u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo za mlade i mečeve protiv Izraela i tzv. Kosova. Sada je sve na njemu, posebno ako se umeša i FSS.

Ali ni Pavlović se još nije javno izjasnio oko toga za koga želi da igra. Čak ni pred nemačkim medijima nakon utakmice sa Red bul Lajpcigom minulog vikenda. U miks-zoni su ga novinari zaustavili i pored ostalog pitali i oko mogućeg martovskog poziva u A reprezentaciju Nemačke i nadama potom da zaigra na Evropskom prvenstvu.

Foto: Profimedia

 

- Videćemo oko toga šta će biti u budućnosti - uz osmeh je uzdržano rekao Pavlović.

Aleksandar je rođen u Minhenu 3. maja 2004. godine i ove sezone pruža odlične partije u dresu Bajerna. Na 11 mečeva postigao je 2 gola i upisao 2 asistencije u Bundesligi. Nametnuo se treneru Tomasu Tuhelu i pokazao kakav talenat poseduje. Igra u veznom redu i ima ugovor sa klubom do 2027. godine. Trenutna vrednost, prema portalu "Transfermarkt", je dva miliona evra.

BONUS VIDEO: Gol kojim je Šerif Endiaje pogurao Zvezdu ka pobedi nad Čukaričkim

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

SKANDAL U SRBIJI: Potukli se roditelji fudbalera iz Crne Gore i Rusije, povređena i deca (VIDEO)