PIKSI "ULOVIO KAPITALCA": Fudbaler Milana debituje za Srbiju

Novosti online

21. 02. 2024. u 10:10

FUDBALER Milana Jan Karlo Simić dobio je poziv selektora fudbalske reprezentacije Srbije Dragana Stojkovića za predstojeće prijateljske mečeve.

ПИКСИ УЛОВИО КАПИТАЛЦА: Фудбалер Милана дебитује за Србију

Foto: M.Vukadinović

Naime, kako piše "Kurir", selektor Stojković i direktor reprezentacije Stevan Stojanović obavili su razgovor sa 18-godišnjim fudbalerom, dok je on sa oduševljenjem prihvatio poziv.

Pomenuti fudbaler važi za jednog od najtalentovanijih u svom uzrastu, dok je debitantski nastup u dresu "rosonera" imao na meču sa Moncom, kada je i uspeo da se upiše u strelce.

Odlikuje ga odlična skok igra, kao i sposobnost da iznese loptu, te ga mediji na "čizmi" porede sa Legendarnim Frankom Barezijem.

FOTO: EPA

 

Ukoliko obuče dres "orlova", nema sumnje da bi naša selekcija pored Pavlovića, Erakovića, Milenkovića, Babića, dobila još jednog štopera za budućnost.

BONUS VIDEO: "KOSOVO JE SRBIJA!" Srbi u Parizu burno slavili titulu Novaka Đokovića na Rolan Garosu

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Novi Samsung Neo QLED televizori pomeraju granice kućne zabave