UŽAS! Grom ubio fudbalera tokom utakmice (VIDEO)

Novosti online

12. 02. 2024. u 11:02

VELIKA tragedija dogodila se u toku utakmice.

УЖАС! Гром убио фудбалера током утакмице (ВИДЕО)

Foto: Printskrin

Naime, u sudaru lokalnih timova na stadionu Silivanga u Bandungu, u Indoneziji, dogodila se strašna tragedija koja je potresla celu fudbalsku zajednicu. Nažalost, grom je usmrtio fudbalera Septijana Raharju (34), što je izazvalo šok i nevericu među prisutnima.

Na video-snimku, koji se brzo proširio društvenim mrežama, može se videti trenutak kada je Raharja pao na teren nakon udara groma, dok je nekoliko saigrača bilo u blizini.

- Do incidenta je došlo kada je grom udario žrtvu na stadionu. Zove se Septijan Raharja, iz Subanga je - potvrdili su iz policije.

Lokalni izveštaji su preneli da je Raharja u početku disao nakon udara groma i da je prebačen u bolnicu, ali je, nažalost, ubrzo preminuo.

Ova tragična vest izazvala je veliku tugu među navijačima, saigračima i ljudima širom Indonezije. Raharja je bio omiljeni fudbaler, a njegova iznenadna smrt ostavila je prazninu u srcima mnogih.

Incident poput ovog baca svetlo na pitanje bezbednosti na sportskim terenima, posebno u vezi sa vremenskim nepogodama. Organizatori sportskih događaja moraju ozbiljno shvatiti potrebu za adekvatnim merama predostrožnosti kako bi se zaštitili učesnici i gledaoci od potencijalnih opasnosti kao što je udar groma.

Septijan Raharja će zauvek ostati u sećanju kao odlični fudbaler čija je karijera prekinuta na tragičan način. Njegova strast prema fudbalu i doprinos lokalnom timu će biti trajno upamćeni, a njegova prerana smrt ostavlja veliku prazninu u fudbalskoj zajednici.

BONUS VIDEO: Vatromet i slavlje "orlova" - Srbija je na EURO nakon 24 godine

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

VODITELJKI SE STANJE NAGLO POGORŠALO I HITNO JE OPERISANA: Nažalost, tek kad je kasno shvatimo da je zdravlje najvažnije