MILOJEVIĆ PRECRTAO SVOG LJUBIMCA: Zvezda ostaje bez još jednog igrača

Novosti online

06. 02. 2024. u 08:25

RASPRODAJA na Marakani. Zvezda je već prodala Jovana Mijatovića, Kostu Nedeljkovića, Uroša Kabića, a Kingsa Kagvu je poslala na pozajmicu u Kotrajk. I tu nije kraj...

МИЛОЈЕВИЋ ПРЕЦРТАО СВОГ ЉУБИМЦА: Звезда остаје без још једног играча

FOTO: FK Crvena zvezda

Iskusni defanzivac Crvene zvezde Miloš Degenek, prema pisanju "Mocart sporta", mogao bi da se ove zime vrati u MLS ligu.

Kako su naveli američki mediji, Degenek je na meti nekoliko MLS timova, a "preko bare" je već nastupao za ekipu Kolumbus.

Degenek je sa Zvezdom osvojio tri titule šampiona Srbije, jedan kup i u dva navrata je izborio plasman u grupnu fazu Lige šampiona. On je letos bio velika želja Baraka Bahara i po treći put se vratio na Marakanu.

Ipak, Degenek nije dobio pravu šansu i veoma je blizu odlaska iz kluba. Zvezda je već prodala Jovana Mijatovića, Kostu Nedeljkovića, Uroša Kabića, a Kingsa Kagvu je poslala na pozajmicu u Kotrajk.

Ono što je posebno zanimljivo je da je Degenek bio u prvom mandatu Vladana Milojevića ljubimac i jedan od najpouzdanijih igrača, ali iskusni strateg ga sada nije video u svojoj koncepciji.

BONUS VIDEO: Vatromet i slavlje "orlova" - Srbija je na EURO nakon 24 godine

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!