"DELIJE" SE KRSTILE ZBOG NJEGA I PITALE OTKUD U ZVEZDI, A ON... Vladan Milojević pred podvigom sezone!

Александар Илић
Aleksandar Ilić

31. 01. 2024. u 15:31

Centarfor Crvene zvezde, koji je ekipu pojačao u poslednjim danima letnjeg prelaznog roka - Šerif Endiaje, znao je dobrano da "nervira" navijače u jesenjem delu prvenstva, ali najavljuje bolje dane pod Vladanom Milojevićem.

ДЕЛИЈЕ СЕ КРСТИЛЕ ЗБОГ ЊЕГА И ПИТАЛЕ ОТКУД У ЗВЕЗДИ, А ОН... Владан Милојевић пред подвигом сезоне!

FOTO: M. Vukadinović

U prvom delu sezone Endiaje nije opravdao poverenje navijača i trenera Baraka Bahara, mnogi su se pitali kako je on uopšte završio u Zvezdi, a na zimskim pripremama najavio je bolje dane. Šerif se oseća spremno i željno da preokrene sezonu u crveno-belom dresu. Takođe, dodao je da mu mnogo znači podrška trenera Vladana Milojevića.

- Osećam se mnogo bolje nego ranije. Kao što sam rekao, svi zaista uživamo na treninzima, iako su dugi i naporni. Na terenu se vidi da smo spremni i da ćemo biti sve više kako vreme bude odmicalo. Lično, osećam se spremno, započeo je Endiaje.

Visoki napadač je izneo utiske po dolasku na Kipar.

 - Prvi utisak po dolasku na Kipar je bio taj da svi uživamo u radu sa ekipom, što je veoma važno za tim. Treninzi su teški, ali morate naći način da vam budu zanimljivi i da uživate u njima. Dajemo sve od sebe, a trener dosta razgovara sa nama i posvećuje nam pažnju. To nam je veoma bitno.

M. Vukadinović

Crvena zvezda je do sada na Kipru odigrala četiri pripremne utakmice, ima maksimalan učinak, a Endiaje je postigao jedan efektan pogodak u pobedi nad ekipom Mladosti iz Lučana od 2:0.

- To je nešto što smo vežbali na treninzima i drago mi je da smo sproveli u delo na utakmici. Rezultat toga su četiri pobede na pripremama. To nam znači za samopouzdanje. Bili su nam potrebni trijumfi kako bi bili što sigurniji u sebe u domaćem šampionatu.

Endiaje za mlade igrače ima samo reči hvale, a navodi primere Nedeljkovića i Mijatovića kao nešto što treba slediti.

- Mladi igrači slušaju sve što im se kaže, vidite to i po izrazima njihovih lica. Pogledajte Nedeljkovića i Mijatovića i vidite da im se snovi ostvaruju pred očima. Mislim da je to razlog motivisanosti  i truda na svakom treningu. Za sve nas je dobro da imamo mlade i talentovane igrače, koji mogu da postaju bolji uz nas iskusnije. Pomoći će i oni nama, a i mi njima.

Govorio je napadač i o pogotku protiv Mladosti posle centaršuta Radojevića.

- Sigurno da ćete viđati slične golove i kada počne prolećni deo sezone. Utakmica protiv Mladosti je bila teška, ali je to normalno kada su pripreme u toku. Morate da se trudite i borite. Drago mi je zbog gola. Trener mi takođe daje dosta samopouzdanja, a navijačima bih poručio da ono najbolje tek sledi.

Za kraj je govorio o tome kako provodi slobodno vreme, kojeg nema previše za vreme zimskih priprema.

- Nemamo mnogo slobodnog vremena, ali kada ga bude, uglavnom se odmaram. Osim toga, gledam filmove, pričam telefonom i gledam utakmice na Afričkom kupu nacija - podvukao je Endiaje.

BONUS VIDEO: TAJNA NAJVEĆEG FUDBALSKOG STADIONA NA SVETU: Ovo je lista TOP 10 „hramova fudbala“

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

VELIKI FUDBALSKI HAOS: Mančester siti ne može da igra u Ligi šampiona?!