ZVEZDA PREUZELA PRIMAT NA BALKANU: Zbog ovoga su hrvatski navijači pobesneli!

Александар Илић
Aleksandar Ilić

31. 01. 2024. u 12:41

ZANIMLjIVA transfer-pijaca viđena je na Balkanu ove polusezone. Dinamo, koji je važio za klub koji je na Balkanu model kako treba poslovati, izgubio je primat, a Crvena zvezda je ove zime uspela da prihoduje milione kojima je nadomestila neigranje u Evropi.

ЗВЕЗДА ПРЕУЗЕЛА ПРИМАТ НА БАЛКАНУ: Због овога су хрватски навијачи побеснели!

FOTO: M. Vukadinović

Samo jedna polusezona u prvom timu bila je dovoljna Kosti Nedeljkoviću da ubedi čelnike Aston Vile da je onaj pravi, a transfer na Ostrvo je doneo Zvezdi čistih 9 miliona evra, 15 odsto od naredne prodaje, a na to valja dodati da će budući reprezentativac Srbije ostati da se bori za titulu u dresu matičnog kluba do kraja sezone.

No, vratimo se na Dinamo Zagreb, klub koji je nekada beležio transfere koji su ostali klubovi u regionu mogli samo da sanjaju.

Šampion Hrvatske je takođe prodao beka, radi se o Robertu Ljubičiću, momku koji pokriva levu stranu terena i on karijeru nastavlja u AEK-u koji je platio obeštećenje u visini od 3,5 miliona evra.

Dinamo je prvu ponudu za Ljubičića, u iznosu od tri miliona evra, odbio, ali nakon nekoliko sati je stigla poboljšana i na "Maksimiru" su zaključili da bi prodaja bila dobra za sve strane.

Podsetimo, Dinamo je Ljubičića platio tri miliona evra, tako da prodajom za tu cenu na njemu ne bi zaradio ništa, pa je zato i odbio prvu ponudu iz glavnog grada Grčke.

Bed blu bojsi besni zbog odluke kluba

Zbog prodaje Ljubičića u AEK pobesnela je Dinamova navijačka grupa "Bed blu bojs" (Bad Blue Boys).

Pre samo mesec dana više od sto "bojsa" pušteno je iz grčkih zatvora.

Tamo su se nalazili zbog navijačkih nereda u kojima je smrtno stradao grčki navijač, a naknadna istraga utvrdila je da niko od hrvatskih navijača nije kriv.

- AEK je koristio smrt svog navijača u morbidne svrhe, skupljao je poene kod UEFA i tako želeo da izbaci Dinamo iz Evrope. U više su navrata dokazano lagali i otad se nalaze na crnoj listi Dinamovih navijača sa svih tribina, prenose hrvatski mediji.

BONUS VIDEO: Selektor SAD Stiv Ker kupio deonice Majorke

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna prestala da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna "prestala" da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

Rusija ovih dana sa ponosom ističe da na Evropskom prvenstvu u boksu čiji je domaćin Srbija njeni takmičari mogu da nastupaju uz sva državna znamenja, a i pod imenom zemlje iz koje su, kao i da se himna Ruske Federacije intonira kada neko od Rusa dođe do zlatne medalje. Međutim, baš sa tom himnom desio se jedan neočekivani problem. A onda je usledila vrlo emotivna scena...

28. 04. 2024. u 19:44

Komentari (0)

HITAN PRIJEM: Srđan Đoković primljen u Urgentni centar!