I DRUGI MILINKOVIĆ SAVIĆ IDE IZ ITALIJE? Vanja možda kod Sergeja u Arabiji

S. R.

22. 01. 2024. u 20:21

BRAĆA ponovo zajedno, ali ovoga puta na Bliskom istoku? Prema pisanju italijanskih medija, golman Torina Vanja Milinković-Savić (26), mogao bi da se pridruži svom dve godine starijem bratu Sergeju u ligi Saudijske Arabije, koliko već na leto.

И ДРУГИ МИЛИНКОВИЋ САВИЋ ИДЕ ИЗ ИТАЛИЈЕ? Вања можда код Сергеја у Арабији

FOTO: AP/Tanjug

Iako se ime tima koji je zainteresovan ne navodi, izvesno je da nije Hilal, ekipa u kojoj je Sergej, budući da je na golu lidera šampionata skupo plaćeni Marokanac Jasina Bonu. Vanji, koji bi trebalo da bude prvi golman reprezentacije Srbije na Evropskom prvenstvu Nemačke 2024, ugovor sa "bikovima" ističe 2026. Italijani navode da bi gazda Torina Urbano Kairo mogao da traži veliko obeštećenje za srpskog čuvara mreže, od najmanje 20 miliona evra.

Braća su dosad su samo jednom delili svlačionicu na klupskom nivou, na početku karijera u Vojvodini gde su stasali kao igrači, a rastali su se 2014, kada je Sergej otišao u belgijski Genk. Popularni SMS je posle toga prešao u Lacio, pa u Hilal, gde sada nastupa sa zemljakom Aleksandrom Mitrovićem. S druge strane, Vanja je 2014. potpisao za Mančester junajted, ali su ga "đavoli" ostavili na pozajmici u Novom Sadu i nikada nije debitovao za engleskog velikana. Posle je nosio dresove poljske Lehije, italijanskih klubova Spala, Askolija i belgijskog Standarda na pozajmici.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!