PARTIZAN PROSLAVIO PRVO MESTO: Vučelić čestitao stručnom štabu i igračima čelnu poziciju u Srbiji

Novosti online

26. 12. 2023. u 15:42

Tradicionalno, pred novu godinu, svečano je predstavljen novi kalendar FK Partizan - za predstojeću 2024. Prisutnima obratio predsednik FK Partizan Milorad Vučelić.

ПАРТИЗАН ПРОСЛАВИО ПРВО МЕСТО: Вучелић честитао стручном штабу и играчима челну позицију у Србији

Foto: Golden Office

Pored prvotimaca i šefa stručnog štaba, Igora Duljaja, na stranicama kalendara nalaze se i timske fotografije selekcija omladinske škole crno-belih.

Tokom predstavljanja kalendara, obraćanje je imao i Milorad Vučelić. On je istakao da je "parni valjak" jedini srpski klub koji je ove sezone ostvario pobedu u Evropi.

- Znate onu pesmu "crno-beli, ma gde bili na tabeli"? Ipak, bolje je kad si prvi, bolje nego bilo gde drugo. Čestitam igračima i Duljaju na prvom mestu i želim im da nastave tako. Iskoristiću priliku da čestitam Partizanu, sam je uzeo jednu pobedu u Evropi i doneo Srbiji bod kao svi ostali zajedno. Jedina pobeda u Evropi, šta bi bilo da smo bili drugi... Zato je za druge sezona bila turistička, dobra za avio kompanije, da se vidi sve. Šta bi sve uradili da su igrači imali hleba, mleka i kafe, da se našalim na Igorov račun - osvrnuo se predsednik crno-belih na nedavnu izjavu Igora Duljaja.

Trener Partizana Igor Duljaj sa kalendarom crno-belih za 2024. godinu / Foto: Golden Office

Dodao je odmah predsednik Partizana da crno-beli neće tražiti novog trenera, pošto ga već imaju.

- Nadam se da ćemo sa verom, poverenjem, opredeljenjem za ovu ekipu na čelu sa Duljajem. Da obavestim sve i vas da ne pregovaramo ni sa kim. Dok ima trenera, nikad sa drugim nismo pričali, čak i kada se znalo da Stanojević odlazi. Sa punim poverenjem idemo u nastavak takmičenja - rekao je Vučelić.

Promociji su prisustvovali i generalni direktor kluba Miloš Vazura, zamenik generalnog direrktora Milorad Nikolić, predsednik pravne komisije Dragan Palibrk, zatim Dragan Trailović, počasni predsednik Ivan Ćurković, član UO profesor dr Zoran Rajić, kao i Goran Pandurović i pomenuti šef stručnog štaba Igor Duljaj.

BONUS VIDEO: Kad himna Srbije, "Bože pravde", zagrmi u Rusiji...

Uskoro opširnije

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

KNAUS: Francuska i Nemačka blokiraju glasanje o Prištini u Savetu Evrope, Vučić efektno apelovao na Makrona