SRBIN ZALUDEO ITALIJU: Samardžiću propao transfer u Inter, a sada ga žele još dva velikana

Novosti online

25. 12. 2023. u 21:01

SRPSKI fudbaler Lazar Samardžić bio je blizu da letos obuče dres Intera. Ipak, na kraju je ostao u Udinezeu, ali sada je na meti još jednog velikog italijanskog kluba.

СРБИН ЗАЛУДЕО ИТАЛИЈУ: Самарџићу пропао трансфер у Интер, а сада га желе још два великана

Foto: FSS

Naime, kako prenosi "Kalčomerkato" za vezistu tima iz Udina interesovanje je pokazao aktuelni šampion Serije A ekipa Napolija.

Takođe, reprezentativca naše zemlje želi i Juventus, pa će sigurno biti zanimljivo ispratiti zimski prelazni rok na "čizmi".

Kada je Napoli u pitanju, Eljif Elmas bi uskoro mogao da pojača Lajpcig, dok će Pjotr Zjelinski kao slobodan igrač otići u Inter. Sve to ostavlja prostor u veznom redu i otuda je Samardžić iskočio kao opcija za tim sa stadiona "Dijego Armando Maradona".

Ovaj 21-godišnjak rođen u Berlinu sa Udinezeom ima ugovor do juna 2026. godine, a ove sezone je na 16 utakmica Serije A postigao dva gola uz dve asistencije.

BONUS VIDEO: NAVIJAČI ZVEZDE PODIGLI ŠALOVE: Još jedna koreografija na "Marakani"

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Novi Samsung Neo QLED televizori pomeraju granice kućne zabave