VEČITI DERBI KAKAV SE NE PAMTI! Partizan i Zvezda ovo nikada nisu doživeli...

Novosti online

18. 12. 2023. u 09:55

U SREDU će biti odigrano poslednje kolo jesenjeg dela Superlige Srbije, a meč koji privlači najviše pažnje je derbi Partizana i Crvene zvezde.

ВЕЧИТИ ДЕРБИ КАКАВ СЕ НЕ ПАМТИ! Партизан и Звезда ово никада нису доживели...

FOTO: M. Vukadinović

Crno-beli će u Humskoj od 18.00 časova dočekati crveno-bele i ukoliko uspeju da pobede, završiće polusezonu kao jesenji šampioni. U slučaju nerešenog ishoda ili pobede srpskog šampiona, Zvezda će sa čelne pozicije na zimske pripreme.

Ako je verovati kladionicama, izabranici Igora Duljaja nemaju šanse da trijumfuju. Kvota na Partizan je kao nikada pre i iznosi 4,46 i u konstantnom je porastu. Kvota na remi je 3,70, dok je kvota na pobedu Crvene zvezde 1,62 i pada i dalje. Ovako drastična razlika u kvotama pred derbi se ne pamti. Uvek je to bila utakmica u kojoj su nijanse odlučivale.

Partizan je u padu, pre mesec dana imao je prednost od šest bodova, a sada zaostaje za crveno-belima dva boda. Zvezda je to lepo iskoristila, nije gubila bodove u prvenstvu i dočepala se prvog mesta.

Naravno, više je to rezultat pada Partizana nego dizanja Zvezde. Iscrpljeni su izabranici Baraka Bahara učešćem u Ligi šampiona, emotivno su ispražnjeni, jer su tamo osvojili samo jedan bod i verovatno jedva čekaju da odrade derbi i idu na odmor. Ovo im je prilika da se "odlepe" i mirno dočekaju prolećni deo. Istovremeno, Partizanu je prilika da uhvati priključak i u drugom delu sezone ravnopravno se bori za osvajanje titule.

Pitanje je samo ko će svoju priliku iskoristiti, a kladionicama prst na čelo, ipak je ovo večiti derbi. 

BONUS VIDEO: Kosovo je Srbija: Ovo su "delije" uradile na meču Siti - Zvezda

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna prestala da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna "prestala" da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

Rusija ovih dana sa ponosom ističe da na Evropskom prvenstvu u boksu čiji je domaćin Srbija njeni takmičari mogu da nastupaju uz sva državna znamenja, a i pod imenom zemlje iz koje su, kao i da se himna Ruske Federacije intonira kada neko od Rusa dođe do zlatne medalje. Međutim, baš sa tom himnom desio se jedan neočekivani problem. A onda je usledila vrlo emotivna scena...

28. 04. 2024. u 19:44

Komentari (0)

KAKVA ČISTKA... Novak Đoković se odlučio na drastičan potez!