VELIKE REČI TRENERA VEST HEMA: Imao je Dejvid Mojes šta da kaže o TSC-u

Novosti online

30. 11. 2023. u 22:24

FUDBALERI Vest Hema nakon velike borbe slavili su u Bačkoj topoli protiv TSC 1:0, a trener "čekićara" nakon duela izneo je svoje viđenje meča.

ВЕЛИКЕ РЕЧИ ТРЕНЕРА ВЕСТ ХЕМА: Имао је Дејвид Мојес шта да каже о ТСЦ-у

Foto AP

Nekadašnji trener Mančester junajteda smatra da je rezultat nezaslužen.

– Rezultat je verovatno nezaslužen, TSC je zaslužio remi, ali ovo je fudbal. Nismo imali mnogo prilika, dopustili smo protivniku neke šanse i na kraju nije možda fer rezultat. Dve godine smo već u tome, igramo Evropu i opet smo večeras pobedili – rekao je Mojes.

Nije štedeo reči hvale za protivnika trener Ostrvskog tima.

– TSC je zaista igrao dobro i sa pobedom za vikend je stekao dodatno samopozdanje. Zapravo mislim da je njihov stil bio sličan kao u prethodnoj utakmici. Gledao sam meč sa Partizanom, mislim da su ponovili neke stvari. Dobrom odbranom nam nisu dozvolili previše prilika. Uvek je važno dati gol i nekada nije loše kada dođe kasno. I protiv Barnlija smo dali gol u toj fazi utakmice, ali na kraju ste uvek srećni kada postignete pogodak.

BONUS VIDEO: SPEKTAKL U NOVOM PAZARU: Predstavljen Adem Ljajić

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

SKANDAL U SRBIJI: Potukli se roditelji fudbalera iz Crne Gore i Rusije, povređena i deca (VIDEO)