LAZETIĆ BLISTAO NAKO POBEDE NAD PARTIZANOM: Izgleda da crno-beli gube samo sa 4:0, 5:0

Novosti online

25. 11. 2023. u 21:16

FUDBALERI TSC savladali su Partizan na gostovanju u Humskoj rezultatom 4:0. Posebno je nakon trijumfa zadovoljan bio trener gostiju, Žarko Lazetić.

ЛАЗЕТИЋ БЛИСТАО НАКО ПОБЕДЕ НАД ПАРТИЗАНОМ: Изгледа да црно-бели губе само са 4:0, 5:0

FOTO: M. Vukadinović

U izjavi nakon meča on je istakao sjajnu igru svog tima.

-Mislim da smo mi opravdali, ako se očekivalo sjajno, šta sada da kažem, vi ste videli danas ovu igru- rekao je Čazetić i dodao:

- Šta reći posle ovoga, mi smo celu utakmicu igrali izvanredno, čestitam mom stručnom štabu. Mi smo pripremali utakmicu, igračima takođe, oni su to sproveli u delo. Imali smo mi neke dobre utakmice protiv Partizana i Zvezde, ali kao da smo sada malo sazreli da možemo da igramo ovako sve vreme, šta reći ovo je neverovatno. Sad treba spremiti sledeću utakmicu i vratiti ih u realnost, ovo se dešava. Mislim da su oni pravi. Čestitam Partizanu na fer igri, oni izgleda gube samo po 4:0, 5:0, pa im želim da nastave sa pobedama, mislim da bi i oni time bili zadovoljni - izjavio je Žarko Lazetić.

BONUS VIDEO: Kosovo je Srbija: Ovo su "delije" uradile na meču Siti - Zvezda

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UČINIĆEMO SVE DA SE KAO ZEMLJA UZDIGNEMO POSLE OVOG UŽASA Vučić položio cveće u školi Vladislav Ribnikar (FOTO)