Generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić bio je gost na TV Prva, i tom prilikom govorio o aktuelnim fudbalskim temama.

Komentari (6)

Vlado

19.11.2023. 11:59

Dobra analiza.Kao u svakom poslu,uvijek treba traziti vise.Uvijek.Istina je da Zvijezde finansijski galaksijama daleko od klubova bogatog zapada,ali ako se od igraca i trenera,trazi uspjeh i drzi disciplina,igraci izgaraju na teren,ta razlika se smanjuje.Mentalitet igraca se mijenja i kompleks inferiornosti se smanjuje.Ako im u startu kazete da je protivnik bolji i da nije smak svijeta ako izgube,i igraci se ponasaju drugacije.Ako je Zvijezda u prvom poluvremenu vodila protiv M. Sitija treba da smo ljuti sto na kraju nijesmo uzeli makar bod.Jer je bilo do trenera I igraca da izdrze drugo poluvrijeme!Razlog bogastva M Sitija je sveden na minimum,ili je skoro prestao da vazi.Znaci da pojedine utakmice se mogu pobijediti bez obzira na razliku u klasi.Sada je najvaznije pobijediti J Bojs, tu prestaje da vazi prica o finansiskoj nadmoci.A kada je reprezentacija u pitanju,FSS je najodgovorniji za lose igre i decenijama nemanja nikakvog znacajnog rezultata.Povremeni plasman na takmicenje,i ispadanje u prvi krug.

Muki

19.11.2023. 12:36

Sa takvim tvojim razmišljanjima fudbal u Srbiji će nestati.Sa kojim igračima su i zvezda i partizan igrali u evropi i imali dobre rezultate ranije? Sa našim momcima sa našim talentima koji su dobijali šansu a ne tamo nekakvim drugorazrednim strancima koje vi dovodite.U redu i da dovedeš nekog,ali dovedeš 2,3 koji će stvarno biti pojačanja a ne 10 koje po kvalitetu imaš i ovde.

Zoran

19.11.2023. 13:19

Oglasio se Terzić kada je zatišje. Za nekoliko dana će se vratiti nazad u rupu i možda se pojavi ponovo posle nekog dobrog meča ali kako Zvezda igra mislim da će to potrajati. A što se tiče igrača koje su odabrali, nemamo ih ni za domaċe prvenstvo ni za ligu šampiona. Ako su Lučiċ, Mitrović, Hvang, Endiaj, Rodiċ dobri za Zvezdu, onda se ja stvarno ne razumem u ovaj sport. Bahar za tri meseca još nije sastavio kostur tima, luta od utakmice do utakmice, eksperimentiše, postavlja igrače na pozicije koje ne mogu da igraju, ubija samopouzdaanje igrača. Uporedite Zvezdu sedam dana po njegovom dolasku i sada 5-6 meseci posle.

BG

19.11.2023. 17:16

Ако не могу да играју и у домаћем првенству и у Европи, боље је да уопште не играју. Смешно ми је да дајете толики новац некоме да одигра 5-6 утакмица у Европи, а при том не уради практично ништа. Наши клинци би постигли бољи резултат и стекли неопходно искуство, али ако нема довођења странаца, онда неко не може да намакне цифру коју је планирао