BARAK BAHAR NAPUSTIO BEOGRAD: Trener Crvene zvezde otišao iz Srbije (FOTO)

Novosti online

13. 11. 2023. u 20:08

Trener FK Crvena zvezda Barak Bahar rešio je da napusti Beograd tokom reprezentativne pauze koja je nastala u klupskom fudbalu.

БАРАК БАХАР НАПУСТИО БЕОГРАД: Тренер Црвене звезде отишао из Србије (ФОТО)

FOTO: FK Crvena zvezda/N. Mitić

Otkako je početkom septembra buknuo rat u Izraelu, Bahar je samo sredstvima telekomunikacije bio u kontaktu sa porodicom, pa se sada u domovinu uputio čim se za to ukazala prilika.

O tome je javnost obavestio na Instagramu, fotografijom prilikom ukrcavanja u avion:

Instagram / Barak Bahar

Podsetimo, Bahar je iz saosećanja sa žrtvama u Izraelu njima odao počast na poseban način tokom meča Radnički Kragujevac - Crvena zvezda, potom u dva navrata nije davao uobičajene analize i najave prvenstvenih utakmica, ali je to u poslednje vreme počeo da čini.

Kada se povelo pitanje da li se plaši otkaza i da li su mu misli daleko više u Izraelu nego u taboru crveno-belih, on je odgovorio da je potpuno posvećen poslu i da privatna situacija, kao i ona kroz koju prolazi njegova zemlja, ne utiče na njegov rad u Zvezdi.

Koliko će se u Izraelu Bahar zadržati, za sada je nepoznato. 

Podsetimo, Crvena zvezda svoje naredne mečeve igra 25. i 28. novembra, najpre u gostima protiv novosadske Vojvodine, a onda i u Bernu, gde je čeka odlučujući meč Lige šampiona, protiv Jang bojsa, s kojim se srpski prvak bori za treće mesto u grupi, time i plasman u Ligu Evrope na proleće.

Što se tiče domaćeg prvenstva, Baharova ekipa je druga, sa 34 boda, šest manje od vodećeg Partizana koji je golom Mihajla Ilića u 96. minutu na dramatičan način ovog vikenda savladao ekipu Čukaričkog.

BONUS VIDEO: NESVAKIDAŠNjA KOREOGRAFIJA: Ovo su "delije" uradile za meč Zvezda - Jang bojs u Ligi šampiona

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (3)

VEĆ OD 380 EVRA: Evo kako da posetite ovu egzotičnu destinaciju za malo para i to na 8, 11 ili 12 dana avionom