NEVEROVATNI SRBIN OSVAJA AZIJU! Aleksandar Mitrović opet briljira u Ligi šampiona (VIDEO)

Novosti online

06. 11. 2023. u 17:03

Aleksandar Mitrović ne samo da vodi Al Hilal ka tituli u Saudijskoj Arabiji, već ga vodi i ka nokaut fazu azijske Lige šampiona.

НЕВЕРОВАТНИ СРБИН ОСВАЈА АЗИЈУ! Александар Митровић опет бриљира у Лиги шампиона (ВИДЕО)

Screenshot / WStoppard43983

Nakon što je za saudijski klub dao tri gola indijskom Mumbaiju u prethodnoj rundi elitnog nadmetanja Azije, "Mitrogol" je nastavio da rešeta mreže i u četvrtom kolu.

Isti rivali su se sastali, ovoga puta u Indiji, gde je Al Hilal vodio sa 1:0 od 62. minuta, ali je strepeo u završnici da mu poslednjeplasirani tim na tabeli grupe D ne pokvari planove.

I, u 85. minutu Srbin je odagnao sve strepnje navijača saudijske ekipe.

Malkom je tada centirao sa leve strane, a Aleksandar Mitrović em bio na pravom mestu, em loptu smestio u mrežu Mumbaija za konačnih 0:2.

Nedugo zatim je zamenjen, a bio je jedini Srbin koji je igrao na ovom meču, jer je Sergej Milinković Savić izostao zbog povrede.

Posle ove pobede, Al Hilal se i dalje nalazi na deobi čelne pozicije u grupi D, jer ima deset bodova koliko i Navbahor Namangan, uzbekistanski tim koji je u prvom kolu kao gost remizirao sa pomenutim saudijskim klubom.

Kako su ta dva kluba odmakla rivalima na nedostižnu udaljenost (Nasađi ima tri boda, Mumbai je i dalje na nuli), upravo će Al Hilal i Navbahor u petom kolu, u Uzbekistanu, odlučivati o prvom mestu u grupi, time i prolasku dalje.

BONUS VIDEO: Barselona proslavila titule: Hiljade navijača pozdravilo fudbalere i fudbalerke 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

TITO TRAŽIO BATI DA MU ISPRIČA VIC O NJEMU: Ovaj odgovor je dobio od glumca (VIDEO)