ODE I BRUNO! Fernandeš dobio ponudu iz Saudijske Arabije

Tanjug

06. 11. 2023. u 13:49

Kapiten Mančester junajteda i portugalski fudbalski reprezentativac Bruno Fernandeš mogao bi karijeru da nastavi u Saudijskoj Arabiji, prenose britanski mediji.

ОДЕ И БРУНО! Фернандеш добио понуду из Саудијске Арабије

FOTO: Tanjug/AP

Saudijski javni investicioni fond (PIF), koji ima većinski udeo u Al Nasru, Al Hilalu, Al Itihadu i Al Ahliju, želi da dovede portugalskog fudbalera, zbog čega je navodno poslao dobru finansijsku ponudu igraču Mančester junajteda.

Fernandeš (29) je ove sezone odigrao 15 mečeva za klub sa Old traforda, a postigao je tri gola u svim takmičenjima. Portugalac od ove sezone nosi kapitensku traku "crvenih đavola".

Britanski mediji navode da je portugalski fudbaler dao dozvolu svojim menadžerima da počnu pregovore sa predstavnicima klubova iz Saudijske Arabije. On ima ugovor sa engleskim klubom do 30. juna 2026. godine.

Fernandeš je u Mančester junajted stigao 2020. godine iz Sportinga, a pre toga je igrao za Sampdoriju, Udineze i Novaru. Za reprezentaciju Portugalije postigao je 18 golova na 61 meču.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna prestala da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna "prestala" da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

Rusija ovih dana sa ponosom ističe da na Evropskom prvenstvu u boksu čiji je domaćin Srbija njeni takmičari mogu da nastupaju uz sva državna znamenja, a i pod imenom zemlje iz koje su, kao i da se himna Ruske Federacije intonira kada neko od Rusa dođe do zlatne medalje. Međutim, baš sa tom himnom desio se jedan neočekivani problem. A onda je usledila vrlo emotivna scena...

28. 04. 2024. u 16:44

Komentari (0)

HITAN PRIJEM: Srđan Đoković primljen u Urgentni centar!