KRAJ ZA ONANU U MANČESTERU? Ten Hag pronašao novog čuvara mreže

Novosti online

01. 11. 2023. u 17:34

Menadžer Mančester junajteda Erik ten Hag planira da u zimskom prelaznom roku angažuje golmana Porta i portugalske fudbalske reprezentacije Dioga Koštu, prenosi portugalska A Bola.

КРАЈ ЗА ОНАНУ У МАНЧЕСТЕРУ? Тен Хаг пронашао новог чувара мреже

FOTO:EPA

Mančester junajted se na kraju prošle sezone odrekao španskog golmana Davida de Hee. Klub sa Old traforda je tokom leta platio milanskom Interu 50 miliona evra za kamerunskog golmana Andrea Onanu.

Međutim, Onana nije opravdao očekivanja, a Ten Hag je u dogovoru sa čelnicima kluba odlučio da na tržištu potraži drugo rešenje na mestu čuvara mreže "crvenih đavola".

Portugalski mediji podsećaju da je Mančester junajted hteo tokom leta da angažuje Koštu, ali se Ten Hag na kraju odlučio za Onanu, koji je ove sezone bio glavni krivac za nekoliko poraza svog tima.

Košta (24) ima ugovor sa Portom do juna 2027. godine, a obeštećenje za njega iznosi 75 miliona evra. Za Porto je branio na 122 meča u svim takmičenjima.

BONUS VIDEO: Cilj mi je bio da igram za Zvezdu ili Partizan

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

DA LI JE JUTARNJA RAKIJICA OTROV ILI LEK? Stručnjak za toksikologiju razbila mitove (VIDEO)