TONALI SUSPENDOVAN NA GODINU DANA! NJukasl zapretio žestokom tužbom Milanu

Tanjug

25. 10. 2023. u 13:06

Fudbalski klub Njukasl zapretio je Milanu višemilionskom tužbom zbog izvesne suspenzije za fudbalera engleske ekipe Sandra Tonalija nakon što je priznao da se svojevremeno kladio na utakmice u kojima je igrao.

ТОНАЛИ СУСПЕНДОВАН НА ГОДИНУ ДАНА! Њукасл запретио жестоком тужбом Милану

foto: EPA

Kako je preneo Korijere delo Sport, očekuje se da će Fudbalski savez Italije danas suspendovati Tonalija, koji je priznao da se kladio na utakmice u kojima je igrao za Milan i Brešu.

Tonalijevi advokati pregovaraju o kazni, a 23-godišnji fudbaler mogao bi da bude suspendovan od 10 do 12 meseci. Fudbaler bi, da je odlučio da ne sarađuje, mogao da bude suspendovan i do tri godine.

Njukasl je zapretio višemilionskom tužbom Milanu kada suspenzija fudbaleru stupi na snagu, pošto su u klubu ljuti jer su upravo milanskom klubu u julu platili 70 miliona evra za Tonalija, a sada neće moći da igra.

Tonalijeva plata od oko osam miliona evra po sezoni će biti suspendovana.

To je u suprotnosti sa slučajem fudbalera Juventusa Nikole Fađolija, koji je takođe suspendovan zbog klađenja.

Torinski klub je uprkos suspenziji od sedam meseci odlučio da isplaćuje platu fudbaleru i dozvolio mu je da trenira sa prvim timom.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

SKANDAL U SRBIJI: Potukli se roditelji fudbalera iz Crne Gore i Rusije, povređena i deca (VIDEO)