HAOS U GRČKOJ SE NASTAVLJA: Oglasio se nesrećni lekar, pominjao i mrtvu majku

Novosti online

23. 10. 2023. u 09:03

Utakmica između Panatinaikosa i Olimpijakosa suspendovana je u nedelju uveče oko 22 časa.

ХАОС У ГРЧКОЈ СЕ НАСТАВЉА: Огласио се несрећни лекар, помињао и мртву мајку

FOTO: Printskrin/Tviter/Panakosmos

Razlog je bio što se igrač "zelenih" Hunkar požalio na probleme nakon što je petarda pala u njegovoj blizini nakon slavlja domaćih igrača.

Nakon toga na inicijativu Panatinaikosa, igrači se nisu vraćali na teren. Razlog je loše stanje povređenog igrača, a taj papir je potpisao i zvanični lekar ove utakmice Hrisotos Gogos.

On sada trpi velike pritiske preko društvenih mreža, dobija i pretnje, a već su se pojavile i njegove brojne slike. Navijači Panatinaikosa su preplavili društvene mreže slikama gde je on u društvu prvog čoveka Olimpijakosa Vangelisa Marinakisa, dok su navijači Olimpijaokosa odgovorili slikama gde on nosi šal Panatinaikosa.

A sada se preko društvenih mreža oglasio i sam zvanični lekar ovog meča Hristos Gogos. On je u svojoj objavi naglasio da nije promenio prvobitno mišljenje.

- Za informaciju svim mojim prijateljima. Sportski sam lekar od 1991. godine do danas, jer volim fudbal. Učestvovao sam u bezbroj derbija i suočio se sa bezbroj teških situacija. Nedavno me je Savez koristio kao UEFA trenera za povrede. Današnji dan me jako rastužio. Uvek sam radio za dobrobit svakog pacijenta. Ja nisam promenio svoje mišljenje u slučaju Huankara, samo sam opisao progresivno poboljšanje njegove kliničke slike pred kolegama ortopedima iz obe ekipe. Dakle, laž koju je plasirao jedan sportski novinar, a ponavljaju je mnoga nestručna lica, ima ’kratke noge’. Sve je opisano u dva mišljenja, na engleskom za sudiju utakmice i grčkom za javnost i tužioca. Konačno, sve što imam od svih ovih godina bavljenja ovim poslom u fudbalu su brojne fotografije sa svima. Završavam tužan zbog onih koji su želeli sve najgore meni i mojoj pokojnoj majci. Žao mi je, mama", napisao je Gogos.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

KAKVA ČISTKA... Novak Đoković se odlučio na drastičan potez!