LAJPCIG SIGURAN PRED DUEL SA ZVEZDOM: Openda pogađao, Olmo se vratio na teren

Novosti online

21. 10. 2023. u 18:03

FUDBALERI Lajpciga pobedili su Darmštat sa 3:1 kao gosti u 8. kolu Bundeslige i u dobrom raspoloženju dočekuju duel sa Crvenom zvezdom u Ligi šampiona.

ЛАЈПЦИГ СИГУРАН ПРЕД ДУЕЛ СА ЗВЕЗДОМ: Опенда погађао, Олмо се вратио на терен

Foto: EPA-EFE/FILIP SINGER

Izabranici Marka Rozea su sjajno otvorili duel, pa su posle 24 minuta imali prednost od 2:0 i to pogocima Luisa Opende i Emila Forsberga.

Ipak, domaćin je pokazao da je i gost ranjiv. Igrao se 32. minut kada je Tobijas Kempe pogodio sa bele tačke i tako smanjio rezultat.

Konačan ishod postavio je Openda drugim golom na utakmici koji je postigao u 72. minutu. Lajpcig je na ovaj način poslao poruku Crvenoj zvezdi da je spreman za duel koji će se odigrati u Nemačkoj u sredu od 21 sat.

Vredi pomenuti da je Dani Olmo odigrao prvi meč još od 8. septembra i sigurno da je to sjajna vesta za Rozea pred meč u elitnom takmičenju sa srpskim šampionom. Španac je u igru ušao u 80. minutu.

Podsetimo, Lajpcig trenutno u Ligi šampiona zauzima drugo mesto sa tri boda, dok su crveno-beli iz dve utakmice osvojili jedan bod koliko ima i Jang bojs.

BONUS VIDEO: NESVAKIDAŠNjA KOREOGRAFIJA: Ovo su "delije" uradile za meč Zvezda - Jang bojs u Ligi šampiona

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UČINIĆEMO SVE DA SE KAO ZEMLJA UZDIGNEMO POSLE OVOG UŽASA Vučić položio cveće u školi Vladislav Ribnikar (FOTO)