''JA KAD IGRAM, MANČESTER POBEĐUJE'' Megvajer je godinama na meti kritika, ali je on prepun samopouzdanja

Novosti online

13. 10. 2023. u 19:08

Jedan od najskuplje plaćenih defanzivaca u istoriji fudbala, Hari Megvajer, kritikovan je već godinama kako pruža slabe partije za ekipu sa ''Old Traforda'' međutim izgleda da on ne misli tako.

ЈА КАД ИГРАМ, МАНЧЕСТЕР ПОБЕЂУЈЕ Мегвајер је годинама на мети критика, али је он препун самопоуздања

FOTO: Tanjug/AP

- Ne mogu da budem srećan kada toliko vremena provodim na klupi, a tako malo na terenu. Procenat pobeda tima kada sam ja na terenu je ogroman, verujem da zaslužujem da budem starter. Naravno, trener je taj koji odlučuje, posle međunarodne pauze vratići se u klub i videću kakav ću status imati - izjavio je Megvajer za britanske medije.

Već je ovo leto Megvajer trebao da pređe u Vest Hem, međutim ipak do tog transfera nije došlo i on je ostao u Mančesteru.

- Neću da sedim ovde ceo život i da igram jednom mesečno. Ako se to nastavi, siguran sam da ću morati da popričam sa klubom. Verujem u svoje sposobnosti i sve što sam uradio u karijeri. Nemam vreme koje zaslužujem u klubu, to je više nego jasno. Bilo je teško, ali želim da igram. Želim da budem važan deo kluba. Trenutno ne igram ni blizu koliko bih voleo, ali moram da se pobrinem da iskoristim svaku šansu koja mi se ponudi - izričit je štoper.

BONUS VIDEO: Atmosfera sa svečanog otvaranja Svetskog prvenstva u futsalu za srednjoškolce

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

TITO TRAŽIO BATI DA MU ISPRIČA VIC O NJEMU: Ovaj odgovor je dobio od glumca (VIDEO)