BAHAR BIO NA "RIBANJU"! Trener Zvezde imao sastanak sa čelnicima kluba, evo šta mu je zamereno

Novosti online

10. 10. 2023. u 10:09

NIJE Zvezda ona na kakvu smo navikli. Dva poraza u domaćem šampionatu (Voždovac i Čukarički), jedan bod u Ligi šampiona iz dva meča i tri lako primljena gola u Kragujevcu su upalili alarm na "Marakani".

БАХАР БИО НА РИБАЊУ! Тренер Звезде имао састанак са челницима клуба, ево шта му је замерено

Foto: M. Vukadinović

Izraelski stručnjak Barak Bahar ima potpuno poverenje kluba, ali za sada ne ide kao u Makabiju, pa je Izraelac morao da ide na razgovor sa čelnicima kluba. 

Prema saznanjima Mocart sporta, Bahar je prethodnih dana imao sastanak sa upravom kluba, gde mu je predočeno da bi Crvena zvezda u narednom periodu trebalo da promeni neke stvari u igri.

Bio je to sastanak bez uvijanja u oblande, sa jasnim prikazima nekih mečeva, gde je srpski šampion bio taktički nedisciplinovan i olako primao golove. Primera radi: Crvena zvezda je prvi put kapitulirala protiv Jang bojsa, posle dva tačna pasa rivala, iako je kompletna postava stala iza lopte. Dokaz da ekipa nije nameštena. Prvi gol u Kragujevcu došao je iz auta rivala na suprotnoj strani... Krajnje neobjašnjivo.

Razumljivo je da Barak Bahar ima određeni grejs period, jer je Crvena zvezda u ovom prelaznom roku napravila ozbiljnu rekonstrukciju igračkog kadra. Tu je i novi stručni štab, i negde je bilo logično da dođe do oscilacija u igri i da forma varira. Posebno što su poslednjeg dana prijave za Ligu šampiona na Marakanu stigla još trojica igrača, od kojih se mnogo očekuje, piše pomenuti izvor. 

Nije tajna da se Baraku Baharu najviše zamera igra u defanzivi, odnosno kolektivno branjenje. Posebno što je Izraelac imao odrešene ruke u sastavljanju tima. Dobio je Miloša Degeneka, i Nasera Đigu, i sve to nauštrb mladog Lekovića, čak i Spajića i Milunovića. Procenio je Bahar da su mu potrebni defanzivci drugačijeg profila.

Za sada odbrana Crvene zvezde izgleda problematično, mada to nije greška samo trojice štopera predvođenih kapitenom Aleksandrom Dragovićem. Pričalo se na sastanku Baraka Bahara i uprave kluba i o potencijalnoj promeni načina igre, odnosno nešto obazrivijoj taktici, viđenoj u drugom poluvremenu meča sa Radničkim iz Kragujevca.

Bilo je tu još nekih tema, od odabira sistema do personalnih rešenja... Sve u svemu posle ovoga Izraelac i Zvezda bi trebali da se vrate na pravi kolosek, kvaliteta imaju, ali mora nešto da kvrcne...

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!