TEN HAG SE PRAVI LUD: Ovo nismo mi, verujem u plasman u osminu finala Lige šampiona

Tanjug

04. 10. 2023. u 10:43

Menadžer Mančester junajteda Erik ten Hag izjavio je da veruje da njegov tim može da izbori plasman u osminu finala fudbalske Lige šampiona, prenose britanski mediji.

ТЕН ХАГ СЕ ПРАВИ ЛУД: Ово нисмо ми, верујем у пласман у осмину финала Лиге шампиона

FOTO:EPA

Mančester junajted je sinoć na svom terenu poražen od Galatasaraja rezultatom 3:2 u meču drugog kola Lige šampiona. Ovo je bio šesti poraz "crvenih đavola" na prvih 10 utakmica u sezoni. Ekipi sa "Old traforda" se nije dogodilo još od 1986.

Britanski mediji podsećaju da je Mančester junajted izgubio sedam od poslednjih 14 utakmica na svom stadionu u Ligi šampiona.

"Sve je otvoreno, ostale su još četiri utakmice, a očekuje nas dupli duel sa Kopenhagenom. Svaki meč je težak, ali znamo šta treba da radimo", rekao je Ten Hag za TNT sports.

Mančester junajted je prošle sezone osvojio treće mesto u Premijer ligi i izborio je plasman u LŠ. "Crveni đavoli" su u prvih 10 mečeva primili čak 18 golova, što je najlošiji učinak Mančester junajteda od sezone 1966/1967.

"Prošle sezone smo bili briljantni, fantastični, bolji nego što je iko očekivao, ali kada smo započeli projekat, znali smo da će biti uobičajenih rupa. Ovo sada nismo mi", tvrdi menadžer Mančester junajteda.

Ten Hag veruje da će Mančester junajted da se vrati u formu.

"U veoma teškom periodu smo, što svi mogu da vide, ali borimo se i držimo zajedno, podržavamo jedni druge - od mene, preko direktora, čitavog tima. Borićemo se, moramo bolje i zajedno ćemo se izbaviti", zaključio je Ten Hag.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!