TRENER TSC-a PORUČUJE: Ne sviđa mi se odlaganje utakmica

Tanjug

29. 09. 2023. u 14:00

Trener fudbalera TSC iz Bačke Topole Žarko Lazetić rekao je danas da ekipa mora da se prilagođava teškom rasporedu koji je nastao zbog odlaganja utakmica, ali da je dobro trenirala i da je spremna da ostvari dobar rezultat u utakmici protiv Mladosti iz Lučana.

ТРЕНЕР ТСЦ-а ПОРУЧУЈЕ: Не свиђа ми се одлагање утакмица

FOTO: M. Vukadinović

"Sada ćemo imati tri utakmice u nedelju dana, pa opet predah pre nego što nastupe dva meseca haosa sa stalnim utakmicama na svaka tri dana. Nije nam trebala ova pauza, ali sve je to viša sila i stvar na koju nismo mogli da utičemo, tako da nam preostaje da pokušamo da se prilagođavamo", rekao je Lazetić.

Fudbaleri TSC-a igraju u subotu od 19 časova u Lučanima protiv Mladosti, utakmicu 10. kola Super lige Srbije. TSC je trebalo tokom sedmice da igra protiv Napretka u devetom kolu, ali je čitavo kolo odloženo zbog dana žalosti u Srbiji, a prethodno je i duel osmog kola protiv Crvene zvezde odložen.

"Iako mi se ne sviđa sve ovo oko odlaganja utakmica, mislim da smo spremni. Imamo odlične treninge i momci na njima rade izvanredno što meni uliva optimizam i nadu da možemo da odigramo na najvišem nivou i dođemo do povoljnog rezultata", naveo je Lazetić.

Govoreći o narednom protivniku, Lazetić je rekao da je Mladost u prethodnim utakmicama igrala kvalitetno.

"Protiv Voždovca su bili izjednačeni, Vojvodinu su mogli da pobede, čak su i protiv Zvezde uspeli da izjednače i da većinu vremena budu egal sa njima, što mnogo govori u kakvoj su formi. Na domaćem terenu uvek igraju izuzetno dobro, nezgodan su domaćin, ali mi znamo njihov stil igre i da je pred nama veliki izazov, ali od onih koji će i nama dati neke odgovore", naveo je on.

"Mi smo u poslednje dve utakmice imali po tri primljena gola, tako da pre svega moramo dobro defanzivno da se organizujemo i da kontrolišemo njihove ofanzivne tranzicije sa tri igrača napred", dodao je Lazetić.

Lazetić je konstatovao da je novi trener Mladosti uveo novi sistem igre i odbranu, ali da njegova ekipa mora da se koncentriše na svoju igru.

"Ne smemo da im dozvolimo da iskoriste naše propuste. Treba da budemo organizovani, kompaktni i dobri u igri iza lopte i u defanzivnoj tranziciji. Sada im uspeva da pobeđuju i postižu dobre rezultate i za razliku od prošle godine sada su puni samopouzdanja, tako da će utakmica sigurno biti odlična", ocenio je on.

TSC je prvi na tabeli sa 19 bodova, koliko ima i Partizan na drugom mestu i to su jedine ekipe bez poraza ove sezone. Mladost je četvrta na tabeli sa 14 bodova.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!