MORINJO SE CRVENI OD STIDA: DŽaba vam Lukaku i Dibala, Romi najgori start sezone u istoriji

Tanjug

29. 09. 2023. u 10:21

Fudbalski klub Roma i njen trener Žoze Morinjo ostvarili su istorijski negativan start sezone, piše danas italijanski sportski list Gazeta delo sport.

МОРИЊО СЕ ЦРВЕНИ ОД СТИДА: Џаба вам Лукаку и Дибала, Роми најгори старт сезоне у историји

Foto: AP

Roma posle poraza u četvrtak uveče (1:4) na gostovanju Đenovi ima samo osvojenih pet bodova u prvih šest kola Serije A, što je najgori start kluba u "eri tri boda za pobedu" koja je počela davne 1994. godine.

Uz to, Morinjo nikad u trenerskoj karijeri dugoj 23 godine nije imao samo jednu pobedu, dva remija i tri poraza i osvojenih pet bodova u prvih šest kola.

Portugalcu je do sad najgore otvaranje sezone bilo u sezoni 2015/16, kad je sa Čelsijem osvojio sedam bodova u prvih šest kola.

U toj sezoni je u decembru dobio otkaz sa klupe "plavaca".

Pre i posle toga, radeći kao šef struke Leirije, Porta, Intera, Reala, Mančester junajteda i Totenhema, nikad nije imao manje od 10 bodova posle šest odigranih kola.

Gazeta delo sport piše da Morinju za sad nije ugrožen posao u Romi, ali dodaje će definitivno biti ukoliko u nedelju ne savlada Frozinone kod kuće.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

DA LI JE JUTARNJA RAKIJICA OTROV ILI LEK? Stručnjak za toksikologiju razbila mitove (VIDEO)