ZVEZDIN RIVAL DOBIO POJAČANJE PRED LIGU ŠAMPIONA: Fudbaler se oporavio od povrede i biće spreman za meč protiv crveno-belih

Novosti online

16. 09. 2023. u 13:28

Nakon skoro godinu dana, bitan šraf u ekipi Lajpciga se vraća na teren i biće spreman za mečeve u Ligi šampiona.

ЗВЕЗДИН РИВАЛ ДОБИО ПОЈАЧАЊЕ ПРЕД ЛИГУ ШАМПИОНА: Фудбалер се опоравио од повреде и биће спреман за меч против црвено-белих

EPA

- Konačno će Peter u subotu da bude u konkurenciji za tim. Prethodne četiri sedmice je dobro trenirao. Dobro se osećamo što nam se vratio zamenik kapitena. Naravno, Gulači mora još malo da radi i protiv Augzburga će Janis Blasvič da ima prednost na golu. Moramo da podignemo Peteru formu, da mu damo još malo vremena. Što ne znači da ćemo tada nužno Janisa da skinemo sa gola. On brani sa mnogo samopouzdanja i dobro je što ćemo imati konkurenciju na toj poziciji - rekao je Roze, trener Lajpciga.

Gulači je u Lajpcigu od 2015. godine, a pre toga je bio još član Salcburga, Liverpula i mlađih kategorija MTK iz Budimpešte. Za nacionalni tim Mađarske je branio 51 put, a u Bundesligi je sakupio 203 nastupa.

BONUS VIDEO: SPEKTAKL U NOVOM PAZARU: Predstavljen Adem Ljajić

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

KAKVA ČISTKA... Novak Đoković se odlučio na drastičan potez!