NIKO NEĆE NA KLUPU "PANCERA": Jirgen Klop odbio Nemačku

Tanjug

13. 09. 2023. u 12:30

Trener Liverpula Jirgen Klop neće preuzeti fudbalsku reprezentaciju Nemačke, potvrdio je njegov menadžer, preneli su danas nemački mediji.

НИКО НЕЋЕ НА КЛУПУ ПАНЦЕРА: Јирген Клоп одбио Немачку

Jirgen Klop foto: EPA

Klop je bio jedan od mogućih kandidata da zameni Hansija Flika na klupi reprezentacije Nemačke. Flik je otpušten prošle nedelje, posle poraza od Japan 1:4 u prijateljskoj utakmici.

"Jirgen ima dugoročni ugovor sa Liverpulom i nije dostupan za poziciju selektora reprezentacije", rekao je njegov menadžer Mark Kosicke za Sportshau.

Nemački mediji preneli su da je potpredsednik Fudbalskog saveza Nemačke Hans-Joahim Vacke uložio veliki napor da ubedi 56-godišnjeg trenera da preuzme državni tim.

Flik je 2021. godine preuzeo reprezentaciju Nemačke, mandat je počeo pobedama u prvih osam utakmica, ali je od tada ekipa pobedila samo četiri puta u 17 utakmica.

Nemačka ne igra kvalifikacije za Evropsko prvenstvo 2024. godine pošto je domaćin tog takmičenja, pa u tim terminima igra prijateljske utakmice.

Nemačka je sinoć u prijateljskoj utakmici pobedila Francusku sa 2:1.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

KNAUS: Francuska i Nemačka blokiraju glasanje o Prištini u Savetu Evrope, Vučić efektno apelovao na Makrona