START IZ SNOVA: TSC gostuje kod Radnika u Surdulici

Novosti online

01. 09. 2023. u 10:30

RADNIK u Surdulici u petak od 19 časova u meču 6. kola Superlige dočekuje TSC. Navijači će na delu da vide zbog čega su gosti na čelu tabele, ispred beogradskih večitih rivala.

СТАРТ ИЗ СНОВА: ТСЦ гостује код Радника у Сурдулици

FOTO: M. Vukadinović


Trener TSC Žarko Lazetić je najavio da će njegov tim ići na novi trijumf i na ovom gostovanju.

- Osnažili smo se, protiv Partizana smo postigli gol u poslednjem minutu, a i prošle sezone smo imali nekoliko sjajnih završnica. Imamo stabilnost koja nam mnogo znači jer je ekipa nova. Iz kola u kolo jačamo pobedama i nadamo se novim. U dobroj smo seriji bez primljenog gola, što nam daje motivaciju ali nas i obavezuje da što duže ostane tako - kaže Lazetić.

Mladi stručnjak ističe da je start nove sezone u domaćem prvenstvu svima u klubu doneo dobro raspoloženje.

- Ono što vidim na treninzima pokazuje mi da su igrači svesni situacije u kojoj se nalazimo. Jasno je da je ovo start iz snova, ali ništa ne uzimamo zdravo za gotovo jer znamo koliko smo se za svaku pobedu i dobru igru pomučili. Uložili smo mnogo rada da bi naši trijumfi izgledali lako i u gostima i kod kuće. Ipak, tek posle 10. kola mogu da se prave ozbiljnije projekcije i tek onda će se videti ko je zaslužio koje mesto. Sigurno je da nama ova situacija i igre koje pružamo odgovaraju i želimo da ih zadržimo što duže možemo - dodao je Lazetić.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UČINIĆEMO SVE DA SE KAO ZEMLJA UZDIGNEMO POSLE OVOG UŽASA Vučić položio cveće u školi Vladislav Ribnikar (FOTO)