SKANDAL U ŠPANIJI! LJubio fudbalerku bez saglasnosti, FIFA brutalno kaznila predsednika saveza

Novosti online

26. 08. 2023. u 15:22

FIFA je odredila privremenu suspenziju predsedniku FS Španije Luisu Rubijalesu zbog nedoligčnog ponašanja nakon finala svetskog prvenstva za fudbalerke koje je održano na Novom Zelandu.

СКАНДАЛ У ШПАНИЈИ! Љубио фудбалерку без сагласности, ФИФА брутално казнила председника савеза

EPA

Rubijales je prvobitno danima odbijao da se izvini, kada je to konačno uradio bolje da nije. Zahtevala je javnost njegovu ostavku, a on je odbijao da je podnese... 

On je u euforiji slaveći pobedu svoje reprezentacije poljubio u usta napadačicu Dženi Ermoso protiv njene volje. FIFA je saopštila da je pokrenula postupak protiv 46-godišnjeg Španca.

- Ova suspenzija prema kojoj mu je zabranjeno bavljenje fudbalom i u domaćim i u međunarodnim okvirima privremeno će trajati 90 dana, do početka disciplinskog postupka, saopštila je FIFA.

BONUS VIDEO: Top 10 najboljih poentera u NBA 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

IZNENADNA SMRT: Preminuo Danilo Dončić