SKANDAL NA DODELI MEDALJA: Predsednik "na silu" poljubio fudbalerku u usta (VIDEO)

Novosti online

21. 08. 2023. u 10:44

Svi oni koji su od početka pratili utakmice Svetskog prvenstva za fudbalerke u Australiji i Novom Zelandu reći će da je titula koju je Španija osvojila i te kako zaslužena.

СКАНДАЛ НА ДОДЕЛИ МЕДАЉА: Председник на силу пољубио фудбалерку у уста (ВИДЕО)

Foto: Printskrin

Fudbalerka Real Madrida Olga Karmona bila je junakinja jer je postigla jedini gol u 27. minuti. Kasnije je podigla dres kako bi pokazala poruku ispisanu na crvenoj majici koju je nosila ispod dresa.

"Merchi" je pisalo na majici, a Mundo Deportivo je kasnije objasnio da je na ovaj način gol posvetila majci prijateljice igračice koja je preminula pre samo nekoliko dana. A ubrzo je saznala i da je njoj preminuo otac dan-dva pre velikog finala. 

U jeku slavlja u Španiji izbio je veliki skandal. Nedugo nakon utakmice, dok su fudbalerke primale čestitke, predsednik Španskog fudbalskog saveza Luis Rubijales poljubio je u usta jednu od igračica.

Devojka koju je poljubio bila je Dženifer Hermoso. Potez je svakako kontroverzan, ali mogao bi brzo biti zaboravljen s obzirom na to da se sada samo priča o uspehu devojaka koje nose španski dres. Prvi čovek Španskog fudbalskog saveza bio je prisutan na dodeli medalja, očito se previše zaneo u svemu, a kasnije dok je davao izjavu za TV nije se uopšte doticao tog "problema".

Uglavnom je oduševljeno pričao o igračicama i uspehu koji su ostvarile, naglasivši da je Španija prva zemlja koja ima trofeje u svim selekcijama. Osim toga, pozvao je mnoge da dođu na proslavu titule u Madrid.

Ovaj trenutak izazvao je mnogo komentara i nikome nije bilo jasno šta se tačno desilo i u kakvom su odnosu dvoje ljudi. U nekom trenutku ona je kratko rekla: "Hej, nije mi se uopšte dopalo, šta sam mogla da uradim?" poručila je fudbalerka, odgovarajući na prozivke na društvenim mrežama. 

Kasnije je ublažila izjavu da je to prirodan gest naklonosti.

- To je bio potpuno spontan zajednički gest zbog ogromne radosti koju donosi pobeda na Svetskom prvenstvu. Predsednik i ja imamo odličan odnos i to je bio prirodan gest naklonosti i zahvalnosti - dodala je Hermoso. 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

TITO TRAŽIO BATI DA MU ISPRIČA VIC O NJEMU: Ovaj odgovor je dobio od glumca (VIDEO)