"TERZIĆ NAM JE SKIDAO ZVEZDE SA NEBA": Bivši trener Zvezde progovorio o vremenu provedenom na Marakani

Tanjug

25. 08. 2023. u 11:36

Nekadašnji trener fudbalera Crvene zvezde Vladan Milojević otkrio je da je Mitar Mrkela realizovao transfer El Fardu Bena na njegovu reč i uz veliku podršku Zvezdana Terzića.

ТЕРЗИЋ НАМ ЈЕ СКИДАО ЗВЕЗДЕ СА НЕБА: Бивши тренер Звезде проговорио о времену проведеном на Маракани

M. Vukadinović

Zvezda je sa Benom u timu ostvarila dva istorijska plasmana u Ligu šampiona, a posebno se pamte njegova dva gola protiv Salcburga.

- Sportski direktor Mitar Mrkela je u jednom trenutku rekao: Šta misliš o Benu? Pitao sam ga: Na kog Bena misliš? Odgovorio je: Ovaj što je bio kod tebe u Olimpijakosu. Rekao sam mu: Mito, ne mogu da verujem da mi njega možemo da dovedemo. Sa druge strane, da li bi Ben došao ovde. Rekao mi je: Ako ti hoćeš, mi ćemo da uradimo sve da on dođe - rekao je Milojević za Sputnjik.

Bez nekog skautiranja i priče, iskreno ukopčali smo se od prvog trenutka, dodao je Milojević.

- Sa druge strane imali smo veliku podršku gospodina Zvezdana Terzića koji je šta god da smo tražili ili hteli "skidao zvezde sa neba" da nam izađe u susret. Bilo je tu i grešaka, ali to je jednostavno fudbal. Reagovali smo u trenutku i kada se on pojavio nije bilo dileme da li je to to. Mislim da je on najmanje skautiran od svih igrača. Došao je u Zvezdu na moju reč i poverenje sportskog direktora, a ostalo ste sve videli - istakao je Milojević.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

ŠEŠELJ NIJE ZNAO O ČEMU SE RADI: Kruna u programu uživo ustala i došla do lidera radikala (VIDEO)