ODLAZAK POSLE GODINU DANA: Baraj došao u Vojvodinu kao veliko pojačanje, sad otišao u Portugal

Novosti online

25. 08. 2023. u 09:49

VOJVODINA je ostala bez još jednog igrača u letnjem prelaznom roku. Klub iz Novog Sada napustio je Iv Baraj koji je pre godinu dana stigao na "Karađorđe" sa epitetom velikog pojačanja.

ОДЛАЗАК ПОСЛЕ ГОДИНУ ДАНА: Барај дошао у Војводину као велико појачање, сад отишао у Португал

FOTO: FK Vojvodina

Senegalski fudbaler nije ispunio ono što se od njega očekivalo. On je prošle sezone odigrao 37 utakmica u svim takmičenjima i ostvario je učinak od pet golova i tri asistencije.

Baraj se vratio u Portugal odakle je stigao u Vojvodinu, karijeru će nastaviti u Maritimu, a nije poznato koliko će Novosađani inkasirati od ovog transfera, pošto je on imao ugovor sa klubom na još godinu dana.

Ovo je i deseti izlazni transfer iz Novog Sada, pošto su klub ranije napustili Uroš Kabić, Mirko Topić, Nemanja Nikolić, Veljko Simić, Nemanja Ljubisavljević, Nikola Simić, Milan Vidakov, Jovan Milošević i Mamadu Traore.

BONUS VIDEO: Prva zvanična utakmica na novom stadionu u Leskovcu

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!