DULJAJ PRED GOSTOVANJE U DANSKOJ: ''Mi imamo naše ambicije, sve osim poraza je dobar rezultat''

Novosti online

23. 08. 2023. u 19:16

Igor Duljaj smatra da bi sve sem poraza odgovaralo Partizanu na gostovanju u Danskoj protiv Nordsjelanda u okviru kvalifikacija za Ligu konferencije.

ДУЉАЈ ПРЕД ГОСТОВАЊЕ У ДАНСКОЈ: Ми имамо наше амбиције, све осим пораза је добар резултат

FOTO: M. Vukadinović

Trener crno-belih smatra da je sve osim poraza dobar rezultat po beogradski tim.

- Pa, sve osim poraza. Mi imamo naše ambicije, prošli smo solidnu ekipu Sabaha. Oni su dosta ozbiljniji, pobedili su Steauu, bez obzira što su mlad tim. To je njihov sistem, dosta mladih igrača koji su brzi i okretni, biće nam izuzetno teško. Imamo dve utakmice, na kraju se računa zbirno golova, postignutih i primljenih, nadamo se da će biti bolji skor u našu korist.

Ne razmišlja se o revanšu, ali je jasno da postoje dva dela ovog dvoboja.

- Sledećeg četvrtka, ima još vremena. Moramo da se skoncentrišemo na sutrašnju utakmicu, igramo na drugačijoj podlozi. Imamo u sportskom centru veštačku travu, ali ova je naprednija i brža, igrači će osetiti već teren. Nadam se da neće biti problema što se toga tiče.

Strateg Danaca je veoma mlad, ali Duljaj sumnja da je slučajno napravio grešku na konferenciji.

Moram da kažem da je kolega, koji je izuzetno mlad, ima 34 godine, rekao je da ova ekipa dugo na okupu što nije tačno. Mislim da odlično poznaje našu ekipu, do detalja zna ko, gde, kako i šta, moramo da budemo skoncentrisani. Što se tiče naših navijača, dosta ljudi me je zvalo iz Beograda i reklo mi da će biti ovde. Ta podrška će nam dosta značiti, koliko god da ih bude ovde.

Ima u timu iz Humske prekaljenih evropskih ratnika.

- Oni imaju dosta odličnih igrača, njihov trener je spomenuo Saldanju. Plus-minus smo slični kao oni. Neću da uzimam za primer Natha, Šćekića koji imaju evropsko iskustvo i pomoći će svojim kolegama. Sutra je prvo poluvreme, da razmišljamo o toj utakmici, pa dalje. Oni su izuzetna ekipa, taktički su besprekorni, znaju šta rade, verujem da će biti agresivni kao što su bili u prošloj utakmici, pokušaće da nas pobede. Uvek pozitivna atmosfera i idemo dalje - zaključio je Dulja

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

MRAČNA STRANA ISTINE: U Ukrajini ubijen dvostruki šampion Evrope - ružne prošlosti